USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ЄС розширив санкції проти Росії через скандал довкола турбін Siemens

4 Серпня 2017 20:38
4 серпня Європейський Союз розширив санкції проти Росії через скандал із постачанням газових турбін Siemens на територію Криму.

Офіційне повідомлення про розширення санкцій щодо Російської Федерації з’явилося на сайті Журналу Євросоюзу.

Стало відомо, кого торкнулись нові санкції, пише УНІАН.

«ЄС додав трьох російських громадян та три компанії, як пов’язані з постачанням газових турбін до анексованого Криму, до переліку осіб, які підпадають під обмежувальні заходи щодо дій, що підривають територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України», — йдеться у заяві.

Під санкції потрапили заступник міністра енергетики РФ Андрій Черезов, глава департаменту Міненерго Євген Грабчак й гендиректор "Технопромекспорту" Сергій Топор-Гілка. Серед компаній, які потрапили під обмеження, - ВАТ "Технопромекспорт", ТОВ "Технопромекспорт" та "Інтеравтоматика".

Нагадаємо, Siemens 11 липня подала позов проти представників компанії «Технопромекспорт» через поставки в Крим газотурбінних установок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 4 Серпня 2017 23:16
Росія повинна здохнути як непотріб історії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus