USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Євробачення-2018: обрали перших фіналістів нацвідбору

11 Лютого 2018 09:52
Першу трійку фіналістів Національного відбору на Євробачення-2018 в прямому ефірі обрали 10 лютого глядачі та судді. Ними стали: LAUD, The Erised, VILNA, передає 24 канал.

Національний відбір на Євробачення 2018 – це музичний конкурс, що визначає представника України на пісенному конкурсі Євробачення. Шоу проводиться щороку, починаючи з 2016.

Першу дев'ятку учасників, готових представити Україну на Євробаченні-2018, глядачі мали змогу побачити вчора на телебаченні: СONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, група KAZKA, The ВЙО, KOZAK SYSTEM, VILNA, PUR: PUR і The Erised.

За результами глядацького голосування та голосуванням журі у трійку фіналістів потрапили такі учасники: LAUD, The Erised, VILNA.

Проект Vil'na виявився одним з найменш успішних за оцінками суддів, набравши всього 3 бали, але виграв глядацьке голосування, отримавши оцінку 9, і з сумарними 12 балами посів третє місце, пише Gazeta.ua.

Групі The Erised cудді віддали 5 балів і 8 балів глядачі, це в сумі дало 13.

А Владислав Каращук, який виступає під псевдонімом Laud, отримав від суддів максимальні 9 балів і 7 балів від глядачів. З сумарними 16 балами він виграв перший півфінал.


Півфінал Нацвідбору складається з чотирьох або трьох турів і фінального туру з оголошенням переможця. В кожному турі беруть участь від 7 до 12 учасників, таким чином, кожен з переможців 1-го етапу може брати участь в одному турі півфіналу.

Цього року у кожному півфіналі бере участь по 9 учасників. За результатами балів від суддів і глядачів до фіналу Нацвідбору пройдуть по троє учасників з кожного півфіналу.

Оголошення переможців півфіналу здійснюється в день проведення того чи іншого півфіналу.

Членами журі Національного відбору-2018 стали: Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken).

Україну на конкурсі Євробачення, визнається учасник фіналу, який визначається журі та глядачами відбору спільно за правилами, що будуть оголошені додатково у прямому ефірі фіналу відбору. Оголошення переможця здійснюється в прямому ефірі фіналу.

А Владислав Каращук, який виступає під псевдонімом Laud, отримав від суддів максимальні 9 балів і 7 балів від глядачів. З сумарними 16 балами він виграв перший півфінал.

Цього році Євробачення пройде в столиці Португалії – Лісабоні. Півфінали конкурсу відбудуться 8 та 10 травня, фінал – 12 травня. Країна буде вперше приймати шоу завдяки минулорічній перемозі свого учасника Сальвадора Собрала, який став тріумфатором конкурсу в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andro Показати IP 11 Лютого 2018 11:11
З конкурсантів 1 півфіналу найкращі Vilna та Laud. Vilna співала найкраще, найкраща візуальна композиція. Співачка дуже врівноважено вела себе з ведучим. Хоча судді вірно відзначили, що співачка емоційно відставала від інших компонентів - музики та "бізонів". Виглядало наче співачка гуляла по поляні(розслаблено), а ліс охороняли музики та "бізони"(напружено).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus