USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Євробляха їхала більше 150 км/год на червоне», – очевидці ДТП біля «Там-Таму» в Луцьку

5 Липня 2021 20:29
29-річний водій BMW, який 5 липня на швидкості влетів у Volkswagen біля «Там-Таму», каже, що не порушував правил дорожнього руху.

Про це він сказав Суспільному на місці аварії.

Після ДТП правоохоронці помістили водія BMW у службове авто.

Натомість очевидці, які бачили момент зіткнення двох автівок, кажуть: водій значно перевищив швидкість і проїхав на червоний сигнал світлофору.

«Євробляха валила на всю, більше 150 км/год їхав на червоне світло. А той червоний Фольксваген повертав, в «Там-Там» заїжджав на повороті, на свій знак. А той його вальнув», – розповів лучанин Микола Скіц.

Водій BMW Роман Мірецький слова очевидців заперечує: «Не дивився, яка в мене була швидкість, але був зелений світлофор. Цей червоний «кадік» повертав сюди наліво, я й почав гальмувати, бо він не зрозуміло, то їхав, то не їхав. Якби він почав їхати з самого початку, не було б аварії».
Читати також: Кілька разів прокрутило автівку: відео автопригоди біля «Там Таму» в Луцьку, в якій травмувався хлопчик

Як ми писали, водій BMW на єврономерах рухався у сторону «Там-Таму» з моста, у той час як водій Volkswagen повертав до торгового центру. BMW на великій швидкості врізався у Volkswagen. В аварії травмувалося двоє людей: батько та його 10-річний син, який сидів на задньому сидінні, якраз з того боку, куди прийшовся удар в момент зіткнення. Хлопчика медики швидкої відвезли до обласної дитячої лікарні. Заступник медичного директора Ігор Дородних розповів, що його обстежують, він – у реанімації.

У батька хлопчика – незначні забої, на місці аварії від госпіталізації він відмовився і поїхав у лікарню разом із сином. Зі слів водія BMW, він готовий допомогти родині з лікуванням дитини.

Обставини аварії нині вивчають слідчі, як розповіла інспекторка сектору комунікацій обласної поліції Марина Балдич. Вирішуватиметься питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст 286 ККУ, йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Отакої Показати IP 5 Липня 2021 20:49
"Вирішуватиметься питання про внесення відомостей до єдиного реєстру"(С) - тільки вирішуватиметься, а підстав немає? В нас взагалі треба вводити щорічні медогляди водіям BMW - це ж потенційна загроза. Психіатра він як проходив?
Микола Показати IP 5 Липня 2021 20:56
Цього андона що їхав 150! На зону за спричинені ушкодження дитині, нормальне так їздити не буде по місту де 50 обмеження швидкості, а на зоні нехай зроблять пропелера на номерах країни
Микола Показати IP 5 Липня 2021 20:58
Судячи по мові й губах за ним зона плаче, там такі знахідки)
Анонім Показати IP 5 Липня 2021 21:26
Не дивився на швидкість - значить не винуватий. Запитайте наш суд.
Б.С Показати IP 5 Липня 2021 22:06
Ви взагалі вкурсі, що таке 150 км на годину? Там би разом з сидіннями всіх в мішки пакували б
Павло до Б.С Показати IP 5 Липня 2021 22:35
Підтримую. Спрацьовує обман зору. Машина яка їде шкидко, зажди здається що їде швидше. 150 км - це все людські фантазії. Для "прикраси", аби водію побільше дісталось. Швидкість при ударі була до 50 км/год. Тим більше, від зупинки тормозний шлях.
Григорій до Павло Показати IP 6 Липня 2021 09:10
Постійно погоджуюсь. Там швидкість була максимум 20 км/год, він на 2й передачі їхав видно по положенню ручки перемикання передач на відео при зумі х10, а зім'яло автівки, бо вже метал не той для виробництва беруть, та й пластику багато використовують та й кляті бобри задні арки нищать постійно(до речі, збираємо підписи на петицію в мін екології).
Яник до Б.С Показати IP 5 Липня 2021 23:27
Атвічаю. І взагалі хто визначив швидкість?дєд на око?
Юра Показати IP 5 Липня 2021 22:16
Розумникі, відео подивіться, він на знлений проїхав, після зіткненя зелений світився, не блимав!!! а світився. Хоча не підтримую їзду на такій швидкості
Сергій до Юра Показати IP 6 Липня 2021 08:39
Відео зі сторони гостинця, там зелений для повороту і руху прямо по цій стороні, якщо сходите до там таму, то зможете побачити шо по ту сторону світлофор раніше перемикається щоб автомобілі могли зробити поворот до там таму
до Юра до Юра Показати IP 6 Липня 2021 21:49
А ти відео бачив? Кадік їхав другим після чорного джипа! Яке зелене світло? Ти теж так їздиш? Дитину шкода, чому вона так постраждала із-за цього "шумахера" без тормозів.
Віктор Показати IP 5 Липня 2021 22:47
Чому батько того малого одразу його не прибив, це ж нікчема просто.
Ага Показати IP 5 Липня 2021 23:24
Чому 150? Не менше 250... Люди що хоч понапридумують. І ще й червоне приплели. І ні разу не згадали що водій кадіка повинен роззувати очі на таких перехрестях і пропускати автомобілі, велосипеди, мотоцикли і не важливо з якою швидкістю вони рухаються.
Жанін Показати IP 6 Липня 2021 01:38
Водій бмв вже притягувався до відповідальності за порушення правил дорожного руху
Микита Показати IP 6 Липня 2021 02:00
"недивився на спідометр" - так збрехав що сам проговорився що дорожню ситуацію не контролював, "кадік то їхава то не їхав" - знову брехня, на відео чітко видно як автівки одна за другою повертають до там-тама. В розумінні цього тіла на кожному перехресті для нього горить зелене світло, якщо ви бачите інший колір (сигнал світлофора) то ви дальтонік по вмочанню. Гляньте на фото яка нагла пика в цього володара металобрухту марки БМВ.
кара божа Показати IP 6 Липня 2021 09:48
хто дозволив ті бляхи то дурні
Лучанин Показати IP 6 Липня 2021 16:17
Полішуки на бляхах - гірше на дорозі не придумати
Андрій Показати IP 6 Липня 2021 19:15
Хто ці люди що пишуть коменти в захист водія bmw? Родичі шумахера цього? 150 в годину чи 140? Думаю експертиза покаже швидкість судячи з гальмівного шляху і сили удару, те що швидкість не менше 100 однозначно, посеред білого дня по соборності? Як втопив від світлофору від Перемоги в підлогу (напевне гонщик мамкін, вирішив показати всім хто швидше до порта доїде), так поки не зупинився об кадіка і валив до фінішу. Шкода що дитина в реанімаціїм, а це сидить ціле і неушкодженне доказує шо не воно обісралось.
Я до Андрій Показати IP 7 Липня 2021 11:13
Я, наприклад, не за захист водія БМВ, те що він винен - це 100%. Бо навіть і 100 по місту, ще й у такому "живому" районі - перебор - це факт. Але якби дитина їхала у БМВ, то писали б який негідник водій тої червоної машини, Він мав би пропустити і бла бла. Але водій Volkswagen винен не менше. По-перше: він їхав зі СВОЄЮ дитиною. Дитина в такому віці взагалі по закону мала би бути в автокріслі. Але всі ми розуміємо, що в такому віці хіба закордон якщо їдуть то садять в те автокрісло. Але хоча б паском безпеки дитина має бути пристігнута! По-друге: він має пропустити тих, хто їде по головній дорозі! І як мінімум дивитись по сторонам, бо водій БМВ не з-за повороту виїхав раптово, а його було видно по прямій дорозі. (навіть при тому якщо летить нерозумне або п*яне,та ще й на червоне, то задля власної ж безпеки, потрібно дивитись по сторонам і якщо що краще притормозити, хай пролетить те нерозумне). до того ж я дуже мало знаю людей, котрі б їхали 50 км/год. І впевнена, що навіть попередні коментатори сідаючи за руль, не та то вже й пам*ятають ті правила дорожнього руху і 50 км не їдуть. В нас чомусь завжди всі думають, що НЕ ВИНЕН той, хто постраждав. Хоча 50% з ДТП ті, хто гинуть/отримають серйозні травми якраз так і самі винні(((( Дитині і чоловіку швидкого одужання!
Народна прокуратура Показати IP 6 Липня 2021 19:59
Цікавий водій. Якщо він не звертає уваги, з якою швидкістю рухається в населеному пункті, то, напевне, і на дорожні знаки, і на світлофори теж не відволікається. Типове самозакохане бидло, котре вважає, що він господар життя і всі йому щось винні. Один в один як копачі бурштину: такий же вираз обличчя, такі ж аргументи, таке ж відношення до інших людей
" Критик " Показати IP 7 Липня 2021 15:15
Згіден з коментарем та на відео після зіткнення видно як машина ще одна відразу за бмв повертає до там - таму! Що просто проскочив чи може зелений був водію бмв?! Хоча швидкісну їзду ніхто не оправдовує ! Але 150 точно ніхто не їхав!
Луцьк Показати IP 7 Липня 2021 15:37
Там потрібно встановити два лежачих поліцейських щоб з мосту не було бажання перевищувати швидкість!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus