USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Європейські країни засудили визнання «паспортів» ОРДЛО

20 Лютого 2017 17:10
Уряд Німеччини та Міністерство закордонних справ Франції засуджують визнання Росією «паспортів» та інших важливих документів, які було видано на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей України.

Так, речник федерального уряду Німеччини Штеффен Зайберт під час брифінгу заявив, що визнання Росією "паспортів" "ДНР" і "ЛНР" суперечить Мінським домовленостям, передає 24 канал.

"Визнання документів, виданих самопроголошеною "Донецькою народною республікою", підриває єдність України та повністю суперечить усьому тому, що було погоджено у Мінську, і тому абсолютно є неприйнятним", – зауважив він.

Також німецький посадовець додав, влада Німеччини не визнає ці "документи".

Зауважимо, що такої ж думки дотримуються і у Франції.

"Франція шкодує про це рішення, яке не відповідає Мінським угодам. Ми закликаємо російську владу зосередити зусилля та використати свій вплив на лідерів сепаратистів заради того, щоб Мінські угоди було виконано без зволікання," – наголосив речник МЗС країни під час брифінгу.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін підписав указ про визнання документів, які видаються на територіях окупованого Донбасу.

Натомість у Міністерстві закордонних справ України вважають, що таким чином Росія де-факто в односторонньому порядку визнає, що окупованими районами керує не Україна, а нелегітимні органи влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЛЯ ЧОГО РФ ВИЗНАЛА ПАСПОРТИ ПСЕВДОРЕСПУБЛІК. ТОЧКИ ЗОРУ

До слова, речниця Єврокомісії Майя Косьянчич наголосила, що власників паспортів "ЛДНР" не впускатимуть до ЄС.

Варто додати, що Білорусь відмовилася визнавати так звані «паспорти» терористів з «ДНР» і «ЛНР», незважаючи на те, що РФ тимчасово визнала ці «документи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
маким згоранець Показати IP 20 Лютого 2017 17:34
Вова Путин пидписав указ про обмин паспортив ЛНРДНР на паспорты громадян РФ. Едешь в Расею с паспортом ЛНРДНР а повертаешься с паспортом РФ. Таким чином ЛНРДНР стали гражданами РФ моментально.На один паспорт ЛНРДНР дають один паспорт РФ. Пеця все знае и в огонь масло пидливае. Собаки гавкают , а караван йде.... таким чином ЛНРДНР уже стали губерниею ЛНРДНР РФ.
Олексій до маким згоранець Показати IP 21 Лютого 2017 09:14
Блокуйте проплачених горлопанів та ботів.
ПЕТЬКА ДОРОШЕНКО до Олексій Показати IP 21 Лютого 2017 16:10
А ЧОГО ТИ "ГАВКАЕШ"?? КОГО ТИ ЗАХИЩАЕШЬ???? ПЕЦЮ? ВОВУ ПУТИНА???? ЧИ ЛыНыР И ДыНыР? ПЛОТНИЦКОГО И ЗАХАРЧЕНКО???? тОДИ ТОБИ ДОРОГА В АТОж ТАМ ТОБИ МОЗГИ ВПРАВЛЯТЬ ШВИДКО С КАЛАША! CЛАВА ЕДИНОМУ УКРАИНСЬКОМУ НАРОДУ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ : ЛыНыРам И ПРОЧАЯ ДыНыРам!
вова згоранець Показати IP 20 Лютого 2017 17:42
Вова Путин уже пообилечував всих ЛНРДНР.А тепер всим кто мае пачпорт ЛНРДНР миняе на паспорт РФ. Таким чином земля и люди Донбаса стали землею и людьми РФ. ХТо выграв? Хто програв? Война олигархов? Ни! Вси вони живи и з грошима! Вийна простых украинцив?? Половина патриотив уже в земли лежать... А нечисть побигла до европы... Пеця , Гройсман и прочая прочая выграли так як на вийни бобло збили..... а простых украинцив оставили в нищети и бидности...
Анонім Показати IP 20 Лютого 2017 17:47
собі якись пачпорт замутити, чи що

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus