USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шлях до легалізації терору в Україні через тактичний обман

22 Листопада 2014 15:45
Брехня і лицемірство? Ні – тактичний обман! Саме так потрібно розцінювати політику членів терористичних організацій ДНР-ЛНР, які, разом з насадженням на території Східної України чеченського світу, виконують завдання з розкрутки на українському Донбасі російсько-терористичного бренду “Новоросія”. При цьому наскільки далеко можуть зайти політруки бойовиків ми дізналися від деяких їхніх недавніх союзників, які погодилися співпрацювати з вітчизняними органами правопорядку.

Зі слів бойовиків, основне завдання керівництва терористичних організацій полягає у входженні в довіру до мешканців населених пунктів, які знаходяться під їх безпосереднім контролем. По-перше, кількість так званих ополченців весь час скорочується. Вже сьогодні склад терористичних організацій становлять в основному громадяни РФ. Тому зараз командири намагаються всіляко вплинути на місцеву молодь з метою її залучення до військового ремесла. По-друге, у так званих “республіках” весь час збільшується обурення режимом, влаштованим бойовиками на території захоплених міст. Все частіше люди збираються для демонстрації своєї не підтримки терористам, які втрутились у їх спокійне життя.

Таким чином, терористам дали зрозуміти, що з думкою людей треба рахуватися, адже на Донбасі живуть такі ж волелюбні і наполегливі громадяни, як і у всій Україні, які не потерплять над собою насильства. У зв'язку з цим бойовики вирішили ввести терор і загальну покору у законодавчу систему самопроголошених на українських землях держав за допомогою поглядів, які знаходять свою певну підтримку у суспільстві.

Одним із прийнятих рішень була організація спільних з “представниками” народу, так званої Кремлем казкової країни зелених чоловічків “Новоросія”, судових слухань у справах про зґвалтування. І це спрацювало! Під захоплені і схвальні овації публіки найбільш “чесний” і “компетентний” суд у світі відправив одного з колишніх ополченців-терористів на розстріл за вчинене ним діяння. І всі російські нітрохи не підконтрольні владі засоби масової дезінформації і пропаганди рознесли до кожного мешканця східної України цю приємну мелодію про справедливість і неупередженість “правоохоронної системи” молодої недодержави, а також блискучу апробацію інституту суду присяжних.

І все було б гаразд, але ... Ні в кого не виникло жодного запитання стосовно рівня грамотності так званих “правоохоронців” та “слідчих”, які, нібито, проводили озвучені представниками суду слідчі заходи. Ні для кого не секрет рівень освіченості та розумового розвитку терористів. Але варто зізнатися – ця вистава була зіграна на ура! Однак питання донедавна все ж залишалися. Зокрема, чому через місяць засуджений “судом” до розстрілу Ананьєв І.В. так і не був розстріляний? ДНРовці розстріляли жителя Донецька Дениса Бутирського, який відмовився віддавати їм свій автомобіль, розстріляли бабусю з міста Ясинувата, якій інкримінували мародерство розграбованого магазину, а ось до так званого ґвалтівника-педофіла руки не дійшли? А може цей випадок всього лиш навського був використаний з метою створення прийнятного громадськістю підґрунтя для легалізації подальшого терору українського населення чеченськими і російськими бойовиками? Перший дзвін – введення заборони на відвідування представницями жіночої статі закладів громадського харчування. При цьому особливо ефектно з уст представника суду звучала пропозиція ґвалтувати дівчат, які все ж приходитимуть у кафе. Нічого, проковтнули.
І ось тільки тепер нам стає відомо про введення терористами інституту військово-польових судів, які уповноважені карати стратою шляхом розстрілу за непокору наказу, дезертирство, мародерство та інші військові злочини.

Залишається лише одне питання, чи вважає хто-небудь ще за належне залишити нами, українцями, в біді наших співгромадян-мешканців Донбасу, які мимоволі стали жертвами спланованого, фінансованого і підтримуваного Кремлем геноциду нашого народу, що проживає на території східної України?

Джерело: http://www.0629.com.ua/news/672575
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
дідо Показати IP 22 Листопада 2014 16:22
Один з братів Коновичів на фотці.
Анонім Показати IP 22 Листопада 2014 16:30
БУДЬТЕ ПРОКЛЯТІ ВСІ ЦІ СЕРАТАТИСТИ НА ВІКИ...ЩОБ ВОНИ ПОТОНУЛИ В СЛЬОЗАХ УСІХ УКРАЇНСЬКИХ МАТЕРІВ.....))))НЕ НАВИДЖУ....
Хлоп до Анонім Показати IP 22 Листопада 2014 16:45
Чи впевнений, що матерi саме сепаратистiв клянуть, а не тебе?
мати до Хлоп Показати IP 22 Листопада 2014 16:50
нещасні матері, які породили таких виродків, цих сепаратистів, терористів.
123 до Хлоп Показати IP 22 Листопада 2014 17:02
Ці монголи, нехай на своїй землі сидять. Та цих тварів, ніхто не кликав на Українську землю. Вони прийшли сюди з мечем та від меча здохтуть!!!!!!!!!!!!!!
Хлоп до 123 Показати IP 22 Листопада 2014 17:13
Украiнськi матерi пишаються тобою та вдячнi за щастя!
123 до Хлоп Показати IP 22 Листопада 2014 17:20
А тебе проклинають за смертя та горе, яке ти та тобі подібні рашисти -фашисти принесли в їхні домівки!!!
Хлоп до 123 Показати IP 22 Листопада 2014 17:24
Залишилося спитати в матерiв...
Дончанин до 123 Показати IP 23 Листопада 2014 00:54
коментар було видалено
Mik (галицька миша) до Дончанин Показати IP 23 Листопада 2014 08:46
XII-XIII сторiччя: занепад Київського князiвства на тлi пишного розвитку Галицько-Волинського князiвства (потiм - королiвства). Колискою майбутнього українства стала саме Галичина - Волинь.
Дончанин до Mik (галицька миша) Показати IP 23 Листопада 2014 13:00
коментар було видалено
Хлоп до Дончанин Показати IP 23 Листопада 2014 09:21
Краще б думали про занепад в 21 ст. та повернення до князiвств. Набейте пики один одному.
Дончанин до Хлоп Показати IP 23 Листопада 2014 13:01
коментар було видалено
123 до Дончанин Показати IP 23 Листопада 2014 13:47
Історію не знаеш,а берешся філософію розводити.
Анонім Показати IP 22 Листопада 2014 21:52
ну так, що ж помирайте за свого хворого пвв. він не в один народ, таку біду приніс....
Дончанин Показати IP 22 Листопада 2014 23:01
коментар було видалено
Mik (галицька миша) Показати IP 23 Листопада 2014 08:58
Нiяких "судiв", "суддiв", "слiдчих", "прокурорiв" тощо на територiях, якi знаходяться пiд контролем "ДНР" i "ЛНР" немає. Хто призначав їх на цi посади? Т.з. "керiвництво" згаданих "республiк"? То - як бандитський "пахан" призначив свого "бика" очолювати бандитську "ланку". I не слiд навiть писати про "суди", "процеси", "вироки"... Правильно буде так: "Зiбрались разом декiлька бандитiв i вирiшили вбити одного бандита, який їм чимось не сподобався." Або: "Зiбрались разом декiлька бандитiв i вирiшили вбити мирного мешканця."
Анонім Показати IP 23 Листопада 2014 10:33
це на фото Дончанин, який тут трулить на всіх сайтах .це він під лугандонсько рашисько-фашиською тряпкою.
Дончанин до Анонім Показати IP 23 Листопада 2014 13:06
коментар було видалено
Анонім до Дончанин Показати IP 23 Листопада 2014 13:22
ховаїшся ти ховрашку, як ховався 23 роки. чого мовчав стільки часу? це треба бути такою гнидою, хочеш расєю, пизд..й туди... а то дали вам право говорити і робити те що хочете, то вам крила виросли пизд..ки сран..і. ти в рашці так потранди , то язика там твого поганого бистро почистять, любимі тобою, рашисти. ти для них будеш, як використанний матеріал. так що далі старайся в тому ж руслі крисьониш.
123 до Дончанин Показати IP 23 Листопада 2014 13:53
Хворе створіння,не вже ти не розумієш,що манера добиратися до рідних це манера рашистів,які так робили в чечні,грузії,абхазії і т.д. і покарання вони і ти ще за це понесете,за вбивства словянських народів та тероризм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus