USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в «Дії»

19 Серпня 2021 13:53
Євросоюз офіційно визнав, що українські COVID-сертифікати в застосунку «Дія» відповідають європейським, а тому дозволяють громадянам України вільно подорожувати з ними.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, інформує ТСН.

«Українці знову зможуть безпечно подорожувати без обмежень, які спричинила пандемія», – зауважив він.

До слова, отримати COVID-сертифікат можуть громадяни, які пройшли повний курс вакцинації проти коронавірусу, мають свіжий негативний результат ПЛР-тесту або довідку про одужання від коронавірусної хвороби. Сертифікат з’явиться поруч із вашими іншими цифровими документами в «Дії».

Як ми писали, В Україні офіційно запровадили так звані COVID-сертифікати: їх можна отримати в паперовій або цифровій формі. Згідно з документом, крім вакцинації, сертифікат буде підтверджувати факт тестування на COVID-19 або одужання від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лк Показати IP 19 Серпня 2021 16:07
в ДІЇ не загружаетьчся сейчяс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus