USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Її місце в тюрмі»: Гонтаревій порадили не повертатися в Україну

28 Лютого 2018 16:57
Глава Національного банку Валерія Гонтарева давно повинна була бути звільнена, а її діяльність на цій посаді варто було б вивчити правоохоронцям.

Про це в ефірі ObozTV заявив народний депутат з фракції "Народного фронту" Олександр Кірш, передає Обозреватель.

"Якби я був Валерією Гонтаревою, то я б не повертався в Україну. Тому що їй можуть бути пред'явлені підозри, і я давно кажу, що її місце в тюрмі. Особливо з урахуванням того, як цей так званий кращий банкір світу допустив свого час коливання курсу з 12 до 36 (гривень за долар. - Ред), а потім назад з 36 до 22. Таке влаштовувала "кращий банкір світу" без особливих економічних передумов для цього всього. Те, що її вже майже рік не можуть замінити - це неподобство", - вважає він.

При цьому Кірш зазначив, що претендент на пост глави НБУ Яків Смолій ще не заручився підтримкою фракцій у парламенті.

"Поки не відчуваю, щоб була політична воля щодо Якова Смолія. Кажуть, він професіонал, його поважають у колективі Нацбанку, що він аполітичний. Але наскільки я знаю, поки політичної згоди не досягнуто. З іншого боку, вже треба когось призначати. Я сподіваюся, що керівники фракцій піднатужаться і якийсь компроміс знайдуть", - підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 28 Лютого 2018 18:50
Гонтарева як з іншої платнети. Таке намутила і собі мабуть намутила нормально, що може вже не повертатись в Україну, чи хіба тільки прозвітуватись перед депутатами ВР?
Надія Показати IP 28 Лютого 2018 20:15
Це все намутив Порошенко, поставивши це непорозуміння на одну з основних посад у країні, а вона у свою чергу стала у його ж руках просто інструментом для збагачення за кошт усіх громадян. Подякуймо собі за вибір ГАРАНТА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus