USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

YouTube припинить підтримку Internet Explorer 6

16 Липня 2009 14:49
Незабаром відеохостинг YouTube перестане підтримувати браузер Internet Explorer 6. У зв’язку із цим сервіс пропонує завчасно перейти на Internet Explorer 8, Google Chrome або Mozilla Firefox 3.5, – повідомляють «Волинські Новини».
YouTube вирішив відмовитися від підтримки IE6 незабаром після того, як про аналогічні заходи повідомив соціальний сервіс посилань Digg. Незабаром відвідувачі Digg, які використовують Internet Explorer 6, також не зможуть голосувати за посилання і залишати до них коментарі, – пише Корреспондент.
У корпорації Microsoft зазначили, що наполегливо рекомендують користувачам перейти на останню, восьму версію браузера. Представників компанії особливо хвилюють корпоративні користувачі, які часто не оновлюють ПЗ, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо також, що раніше Microsoft назвала ціну Windows 7 і розповіла, як отримати ОС безкоштовно. Крім того, компанія повідомила, що підготує спеціально для європейських споживачів версію операційної системи Windows 7 без вбудованого браузера Internet Explorer.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus