USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Йшов на червоне світло: показали момент ДТП, як у центрі Луцька хлопець потрапив під колеса позашляховика

7 Липня 2023 10:56
Камери відеоспостереження зафіксували момент ДТП за участі легкового автомобіля та пішохода на проспекті Волі у Луцьку.

Про це інформують у департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Аварія трапилася 6 липня близько 13 години. Водій автомобіля LAND ROVER допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу на заборонений сигнал світлофора.

12-річного хлопця госпіталізували в обласну дитячу лікарню, його стан не є критичним, розповіла Суспільному гендиректорка Волинського медоб'єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

«Діти, без нагляду дорослих і знання правил дорожнього руху можуть наражатися на ризик, тому наполегливо рекомендуємо батькам провести навчання своїм дітям, щодо дотримання ПДР», – наголосили у департаменті муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Бляха Показати IP 7 Липня 2023 11:09
Порушив все що можна.... Телефон біля вуха, на червоний йде в перід,потім біжить назад... Хай батьки оплатять ремонт авто, і розкажуть як дорогу переходити. Правила існують не тільки для водіїв, і потрібно відповідати за свої вчинки,бовдур!
Лучанин до Бляха Показати IP 7 Липня 2023 12:26
А на Рейнджровері нічого не порушив? Швидкість була така як треба? Мабуть, ні.
Лучанка до Бляха Показати IP 7 Липня 2023 17:13
Так, пішохід порушив. А водій не повинен слідкувати за дорогою? Чи якщо зелений, то пофіг що і хто перед тобою? Тобто, якщо пішохід на червоному, то водій вправі його збити та ще й вимагати ремонт авто?! Ви в своєму розумі???!!! Це дитина перш за все, а не бовдур! Водій сліпий чи надто зайнятий за кермом, щоб зреагувати чи хоча б зменшити швидкість? Шоком є читати такі коментарі. Людське життя для вас не варте нічого, бо він прав(((
За правду Показати IP 7 Липня 2023 11:39
Швидкість Ренджровера явно не така, як у всіх інших автомобілях що рухаються проспектом. Була б адекватна швидкість - встиг би зупинитись.
spec Показати IP 7 Липня 2023 11:47
ВСЕ РОЗУМІЮ ПРО ПІШОХОДА ..... НО ДИВІТЬСЯ ЯК ЇДУТЬ АВТО ПОВІЛЬНО ( ВПЕВНЕННИЙ ЗА ПРАВИЛАМИ ) І ЯК ТО МУРЛО ЖЕНЕТЬСЯ !!!!
Теж за Правду Показати IP 7 Липня 2023 12:19
Порушив так, всі згідні. Але land-laino порушив не менш чим цей хлопець. Зелене світло світлофора не означає що можна робити все що завгодно. Ремонт авто для нього це копійки, а у хлопця травми на все життя.
Джек Показати IP 7 Липня 2023 13:06
Читаю коменти і розумію які ви всі …… зависливі. Їхав би рендж на червоне,то був би 100% не прав,а як пішохід без нагляду дорослих з телефоном на червоне,то НЕ ФСЬО ТАК АДНАЗНАЧНА
Народна прокуратура до Джек Показати IP 7 Липня 2023 13:38
Та ні. Звичайно, що пішохід винен. Але ж хіба водій в такому випадку не має намагатись уникнути зіткнення? Що, була обмежена видимість? Чи складні погодні умови, що впливали на якість дорожнього покриття і заважали загальмувати? Чи порушення, допущені пішоходом дають право водієві давити його з чистою совістю? Не розумію. Напевне, що пішохід, що водій плескали язиками по телефонах і не звертали уваги на дорожню обстановку
Лучанин до Народна прокуратура Показати IP 9 Липня 2023 09:31
Для об'єктивності, ще варто відео реєтратора авто
За навчання ПДР у шк Показати IP 7 Липня 2023 13:07
1. Має бути якийсь законний спосіб обов'язкового проходження курсу з ПДР у школах, із отриманням сертифіката. 2. Швидкість RR ідентична і навіть дещо повільніша ніж інших авто що їхали в тому ж напрямку. Візьміть секундомір чи спробуйте порахувати "в умі". 3. Ті що звертають увагу на швидкість "інших" авто, то одні пропускали зустрічних, перед поворотом на ліво, одна сповільнилась перед тим хто заїжджав у двір, ще один відреагував на звук. 4. Гальмівний шлях RR дуже короткий, що також говорить про незначну швидкість авто та миттєву реакцію водія. 5. Хлопця шкода, але: рух на червоне світло, вся його увага в телефон, аж до середини переходу (видно по реалізації) є недопустимим. 6. Можна переглядати відео і робити припущення, але будь яка думка є суб'єктивна, тому експерти маючи матеріали дадуть свою професійну оцінку ситуації та діям пішохода і водія. 7. Будьте уважні на дорозі УСІ учасники руху: водії, велосипедисти, пішоходи.
Коли Ви бачили що поліція (міліція) штрафує пішоходів за перехід на червоне світло ? (або поза переходом). За останні 30 років в Луцьку такого не бачив. Коли Ви бачили що поліція (міліція) штрафує пішоходів за перехід з телефоном в вусі ? - не бачив взагалі. Коли Ви бачили що поліція (міліція) штрафує водіів з телефоном біля вуха ?не бачив взагалі....
Лучанка до Здоровий глузд Показати IP 7 Липня 2023 17:06
Ви з Марса? Щодня штрафують пішоходів за порушення правил переходу проїжджої частини.
Лучанка до За навчання ПДР у шк Показати IP 7 Липня 2023 17:09
"швидкість ідентична і навіть повільніша" "гальмівний шлях короткий" - ви точно передивлялись відео???? Навчання у школі ПДР - ЗА, але й передача кожного року водіям теж не поспішає. А то отримують (купують) права і вже на знаки, швидкість, дорожні умови не звертають уваги.
Glover Показати IP 7 Липня 2023 15:18
Я б і не зупинявся, їхав би далі за малим!
Александр - 1 Показати IP 7 Липня 2023 17:34
Це відео треба показувати в школах починаючи з першого класу. Як не треба робити..
Богдан Показати IP 7 Липня 2023 18:49
Цей хлопець один з тих багатьох пішоходів, які думають, що в них 9 житів. Тому водіям в Луцьку треба рухатись зі швидкістю 40-50 км/год. А батькам регулярно нагадувати дітям як безпечно переходити дорогу.
Лучанин до Богдан Показати IP 9 Липня 2023 09:33
А хіба не 30 км?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus