USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Юлію Тимошенко упіймали на брехні. ВІДЕО

23 Лютого 2016 13:36
Народного депутата, лідера партії "Батьківщина" ЮліюТимошенко викрили у брехні, знайшовши невідповідність її заяв про анексію Криму в телеефірі і її слів під час засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України 28 лютого 2014 року, стенограма якого була опублікована нардепом Бориславом Березою.

Про це пише Апостроф з посиланням на повідомлення в Twitter Dizator.

"Дивимося це відео з 45: 15, а потім на стенограму РНБО. Знову відео, і знову стенограму", - відзначається в повідомленні.

"У Криму я б вважала, що треба було діяти радикально протилежно. Треба було в той час, коли тільки зародилися маленькі вогнища і коли стало тільки зрозуміло, що там відбувається, а потім, не розраховуючи на таку швидку перемогу, треба було формувати спеціальні групи, які б точково знищували вогнища захоплення України. Тоді це вогнище було в парламенті Автономної республіки Крим, тоді це вогнище було в деяких військових частинах. І я вважаю, що ми не мали права відкривати повномасштабну військову оборону, військовий наступ. Але спеціальними групами спецпризначення знищити ці вогнища було очевидно можливо. Тому я не згодна з політикою, яка велася у той час вищим керівництвом країни", - заявила Тимошенко в ефірі програми "Свобода слова" 20 жовтня 2014 року.


Вона також відзначила, що в той час, коли вийшла з в'язниці, з нею перестали спілкуватися і відрізали її від прийняття рішень.

"І по Криму можна було інакше діяти, і по Донбасу можна було інакше діяти", - сказала Тимошенко в ефірі програми.

Водночас, як випливає з обнародуваної стенограми, Юлія Тимошенко під час засідання РНБО демонструвала абсолютно іншу позицію. Вона заявила, що Україна не повинна повторити помилки екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі: "Жоден танк не повинен вийти з казарми, жоден солдат не повинен підняти зброю".

"Я провела консультації з обізнаними людьми і повинна сказати, що Путін хоче реалізувати абхазький сценарій, і треба тільки, щоб ми дали йому привід. Ви пам'ятаєте, як тоді повівся на його провокації Саакашвілі і програв. Ми не маємо права повторити його помилку... Я також говорила з нашими партнерами за кордоном, і вони також попереджають - російські війська на межах і просять не робити зайвих рухів. Ми повинні їх послухати, тому що без них ми абсолютно безсилі... Це наша єдина надія. Жоден танк не повинен вийти з казарми, жоден солдат неповинен підняти зброю. Інакше це буде програш", - говориться в тексті стенограми.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час історичного засідання РНБО 28 лютого 2014 року, на якому вирішувалося питання про дії України щодо російського вторгнення, вимагала не чинити жодного опору окупантам і категорично виступала проти введення в країні воєнного стану. Аргументами українського політика було те, що так просять вчинити лідери європейських країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ВСЯ СУТЬ ЮЛІ Показати IP 23 Лютого 2016 13:41
А Я БРЕХАЛА Я БРЕХАЛА А ВСЕ ВІРИЛИ І ЗА МЕНЕ ГОЛОСУВАЛИ,,Коли вже всі зрозуміють слухати солодку брехню завжди приємніше гіркої правди.ПОПулізм в ділі
Укроп Показати IP 23 Лютого 2016 13:46
Ви тільки взнали що це брехлива ск*тина??
футбольор Показати IP 23 Лютого 2016 14:01
Так вона весь час бреше. Знайшли новину...
Вовкулака до футбольор Показати IP 23 Лютого 2016 16:03
Хіба вона одна?
Дядько Показати IP 23 Лютого 2016 14:02
Юля давня подруга Путіна, а ще незмінна стражденниця нашого політикуму. Це її амплуа. Подумаєш, ну, прібріхала трішки, а шо такого. Хі-хі))
думка Показати IP 23 Лютого 2016 14:04
А у чому проблема? Через два роки всі розумними стали і знають як треба було діяти, а тоді... Сумніваюсь, що хтось би взагалі з сухими штанами або юбкою був би!!!
Я також Показати IP 23 Лютого 2016 14:18
памятаю цю аферистку , як вона із яником писали " нову коституцію " на двох і як у верховній зраді планували спільну кааліцію , а чи не за її принципом ще й до нині проводиться формування уряду за партійними квотами , чи може не за її вказівкою був підписаний кабальний для України договір на закупівлю газу в росії ..............................
свг Показати IP 23 Лютого 2016 14:20
починаю сумніватися у правдивості стенограми засідання РНБО.
брехуни всі Показати IP 23 Лютого 2016 14:32
а як з приводу закінчити ато за 2 тижні, встановити зарплату учасникам ато в розмірі 1000 грн ЗА ДЕНЬ, провести реформи в прокуратурі і т.д. і т.п..... п....жити п....новому?
кореш Показати IP 23 Лютого 2016 14:42
Злітала до ху.ла,потр*хались і здала Крим.Ху.ло ще пару мільярдів перекинув для повної гарантії.Оце і вся правда.
рим Показати IP 23 Лютого 2016 15:11
выкиньте и забудьте. Иначе, будете за ее косами, да вениками на голове еще сорок лет ходить, как за Мойшей из Иерусалима в поисках места для грусти.
не пацик Показати IP 23 Лютого 2016 17:50
маті харі дали по харі: печалька ооднако.
олена Показати IP 23 Лютого 2016 21:19
помогали,делая вид,,что это блеф.....-информация к размышлению.........
Василь Показати IP 24 Лютого 2016 00:45
А в чому брехня? Поясніть будь ласка мені, недолугому. Вона сказала на відео що в криму мали діяти спецпризначенці точково без масових заворушень, тобто без початку бойових дій. Те саме вона сказала (принаймні так написано) на РНБО "жоден танк не повинен вийти з казарми". Так де що не так, чи тільки я один вмію дивитися, читати та аналізувати? P.s.: за те що вона постійно бреше, сперечатися не буду, бо в неї на те талант, але не в даному випадку. Це піар перед якоюсь заворушкою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus