USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юлію Вусенко закликали зібрати сесію міськради заради бюджетних і земельних питань

7 Березня 2017 12:35
Секретареві міськради рекомендували скликати чергову сесії заради вирішення низки земельних питань та розподілу 600 мільйонів гривень субвенцій та залишків члени бюджетної комісії міськради. Те, що сесія не відбулася у лютому – порушення закону, - наголошують депутати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 7 березня.

Депутати висловлювалися щодо прохання до секретаря міськради Юлії Вусенко щодо скликання сесії міськради.

Так, член комісії Сергій Була пропонував відкласти розгляд двох дискусійних питань – щодо припинення повноважень міського голови та звільнення секретаря міськради і розглянути бюджетні та земельні питання у рамках чергової сесії.

Член комісії Борис Смаль зауважив, що секретар міськради вперто вважає, що 19-та позачергова сесії міськради усе ж розпочалася.

Депутат Григорій Пустовіт зазначив, що відповідно до закону, сесії повинні проводитися ніж раз на квартал, а сесії, де розглядають земельні питання – не рідше, ніж раз на місяць, незалежно від того, закрили сесію чи ні і чи подобається депутатам порядок денний. Отже, сесія повинна відбутися раз на місяць, а те, що у лютому сесія не відбулася – це порушення закону і цим повинна займатися постійна комісія з питань регламенту. З його слів, один з висновків комісії повинен зобов’язати секретаря міськради ініціювати проведення 20-ї чергової сесії, під час якої депутати повинні розглянути земельні питання. Він відзначив – якщо почати знімати якісь питання з порядку денного, це лише законсервує напругу.

Голова комісії Павло Данильчук нагадав, що йдеться також про розподіл 600 мільйонів гривень субвенції та залишків, тому варто рекомендувати секретареві міськради зібрати чергову сесію.

Отже, члени комісії рекомендували Юлія Вусенко скликати найближчим часом чергову сесію міськради у зв’язку з великою сумою нерозподілених коштів субвенції та залишків з минулого року, а дату та час узгодити з керівниками фракцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Носенко Показати IP 7 Березня 2017 13:13
нехай скличуться самі і проголосують за зняття Вусенко з посади.
Коля Показати IP 7 Березня 2017 13:38
А що немає Закону на такі дії Вусенко???????????????????? Вона що пуп Луцька? Що вона там робить в міській раді?
123 до Коля Показати IP 8 Березня 2017 11:02
Пропихай інтереси Садового

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus