USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Юні актори зіграли в Луцьку історію про страхи динозавра. Фото

2 Березня 2020 11:58
Із нагоди свого третього дня народження дитяча театральна майстерня «ДогориДриґом» підготувала прем’єру про зворушливу історію дружби динозавра, черепахи та метелика.

Показ нової вистави «Марвін» у виконанні найстарших студійців відбувся в неділю, 1 березня, на сцені «Гармидер ангар-stage».

П’єса за твором сучасної польської авторки Марти Гусньовської створена режисеркою Русланою Порицькою в тандемі з пластиографкою Юлією Варченко у форматі театральної гри.

«Однієї сонячної неділі на сцені одного театру з’явився динозавр Марвін», – такими словами розпочалася вистава.
«Марвін» – це позитивна, зворушлива, трішки іронічна історія про динозавра, який впевнений, що з дня на день має вимерти. Перемогти йому подолати свій найбільший страх допомагають вірні друзі: черепаха і метелик. Вони переконують Марвіна в тому, що потрібно жити тут і зараз, а також допомагають здійснити заповітну мрію, якою є політ на великій повітряній кулі.

Відзначимо, що зал був переповнений глядачами: юних акторів прийшли підтримати не тільки батьки та друзі, а й давні прихильники вистав «Гармидера».
«Ми граємо про найважливіше, про страхи і дружбу, про тепер і зараз, про життя на повну, у якому деколи треба все перевернути догори дриґом», – такими словами завершилася вистава.

Насамкінець слово взяла режисерка Руслана Порицька: «Це був наш заключний прем’єрний показ у рамках святкування триріччя. Надзвичайно хвилююча й, погодьтеся, складна вистава у форматі театральної гри… Ми всі дуже вдячні за те, що ви сьогодні з нами тут і підтримуєте нас. Ми дуже вдячні нашому партнеру – Генеральному консульству Республіки Польща в Луцьку, яке підтримало постановку цього спектаклю за твором польської авторки. До зустрічі на наступних подіях. У березні ми плануємо ще два покази вистав майстерні «ДогориДриґом»: 21–22 березня – «Пан Лампа» і «Марвін». Діліться враженнями, запрошуйте знайомих, друзів. До зустрічі в театрі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus