USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні хрестоносці привезли із Варшави кубок Fair Play

21 Жовтня 2015 08:00
Команда «Волинь» U-13 повернулася із представницького міжнародного дитячого футбольного турніру «Дай шанс!». Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

У Варшаві змагалися 8 команд, яких розділили на дві групи по 4 команди в кожній. Матчі тривали у 2 тайми по 25 хвилин.

Підопічні тренерів Дмитра Трефіловського та Сергія Богунова у груповому турнірі розпочали із перемоги над польською «Блонянкою» 2-0 (голи на рахунку Холончука і Завадовича), потім поступилися футбольній академії Кракова 0:3 і «Легіоновії» 2:6 (Шейко, Безух).

«Хрестоносці» вибороли 3 місце в групі і потрапили у стиковому поєдинку за 5-6 місця на львівські «Карпати». Перший тайм наші хлопчаки протрималися 0:0, але в другому таймі далося взнаки те, що волиняни грали у Варшаві із суперниками, які були на рік старшими, відтак – поразка 0:3.

«На турнірі Дай шанс!» грали діти до 2002 року народження, тому мої гравці грали із досідченішими дітьми, здобули досвід міжнародних матчів, показали характер і побачили над чим треба працювати», - розповів офіційному клубному сайту старший тренер Волині U-13 Дмитро Трефіловський. Він також відзначив, що поїздка на міжнародний турнір стала можливою завдяки допомозі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Приємно, що «Волинь» на турнірі відзначили спеціальним призом – Кубком Fair Play, а кращим гравцем в команді визнли Олександра Джигирея (на фото). Всі гравці, які грали на варшавському турнірі отримали подарунки від організаторів, а змагання відбулися на найвищому рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинь Показати IP 21 Жовтня 2015 15:02
це не результат апровал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus