USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» U-13 перемогла на турнірі в Естонії

13 Лютого 2018 19:38
Підопічні Романа Степанова у бездоганному стилі виграли міжнародні змагання під назвою «NommeCup».

Про це повідомляє прес-служба лучан.

Після достойного виступу на латвійському «RigaCup» команда Романа Степанова поїхала на турнір під назвою «NommeCup», що відбувався у Талліні. 10-11 лютогоу своїй віковій категорії юні «Хрестоносці» змагалися проти команд з Естонії. У змаганнях окрім місцевих колективів та нашого клубу брали участь також колективи з Фінляндії.

Наші хлопці вихрем пронеслися по груповому етапу змагань. Якщо у першому матчі проти «JKTallinnaKalev»ще були якісь ознаки боротьби (3:1), то у двох наступних поєдинках юні волиняни не залишили ніяких шансів командам «HeliosVoru» (9:0) та «Merkuur-Juunior» (8:0).

У півфіналі змагань підопічні Степанова переграли суперників з «TartuJKTammeka» з рахунком 4:0, а у вирішальному поєдинку впоралися з командою «HarjuJK» - 2:1.

Таким чином, юні гравці «Волині U-13» зробили непоганий крок до розвитку перед першим у своїй кар’єрі сезоном у змаганнях ДЮФЛ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus