USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Юні хрестоносці здобули три вольові перемоги

11 Вересня 2016 11:19
Трьома перемогами у чотирьох матчах першого туру ДЮФЛ України стартувала школа "Волині". Відтак після суботніх матчів волиняни дістали 9 очок у загальний доробок виступів.

Про це повідомляють у прес-службі ФК "Волинь".

У Луцьку наші команди здобули дві вольові перемоги над київською "Зміною-Оболонь". Вихованці U-16 програвали до кінця першого тайму, але далі дубль Хамзата Гарсієва та точний пенальті від Вадима Лучки схилили шальки терезів на бік "хрестоносців" - 3:1.

Аналогічно поступалася й команда-дебютант ДЮФЛУ Волинь U-14. Утім голи Шейка та Заводовича у ворота киян принесли першу перемогу команді тренерів Дмитра Трефіловського та Сергія Богунова - 2:1.

У Києві ж найстарша наша група U-17 вже в першому таймі зробила гандикап у грі проти "Оболоні". Після майстерних дій Дмитренка відзначився Ясковець, а потім перевагу закріпив Комановський. У другому таймі і судді, і кияни зробили все можливе, аби "Волинь" не перемогла. Але пропустила команда Андрія Петрова тільки одного разу й перемогла на виїзді 2:1.

Засмутили тільки вихованці U-15, які без варіантів поступилися "Зміні-Оболонь" у Києві 0:5.

Висновки команда тренерів Антонюка та Мозолюка може зробити з цієї поразки наступної суботи. Тоді відбудуться матчі 2 туру. В Києві і в Луцьку "Волинь" зіграє із "Арсеналом".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus