USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луценко у Луцьку пояснив, яка армія потрібна Україні

3 Серпня 2014 11:25
Який тип армії буде оптимальним для України і чи боїться він того, що содати розстрілюватимуть політиків, розповів під час фестивалю «Бандерштат-2014: перезавантаження» радник президента Юрій Луценко.

Гутірка із Юрієм Луценком відбулася в рамках фестивалю 2 серпня.

Говорячи про те, яка армія потрібна Україні, він зазначив, що будувати Збройні Сили потрібно за зразком США. З його слів, потрібна мобільна сильно оснащена компактна армія чисельністю до 250 тисяч чоловік. Армія повинна бути оснащена високоточною зброєю, ППО, гелікоптерами. Також необхідно створити підрозділи територіально оборони, як у США, де є професійна армія та мобілізаційний ресурс у кожному регіоні.

«Працівник правоохоронної служби зобов’язаний там бути, пожежник зобов’язаний там бути, а також відставний поліцейський. Потрібно окремо підготувати мобілізаційну мережу і мобільну армію, яка прийде на допомогу протягом п’яти годин», повідомив Юрій Луценко.

З його слів, те, що відбувається на Донеччині, швидше здійснить реконкісту України, ніж промови політиків, адже з часу подій на Грушевського стало байдуже місце народження та мова. З його слів, українсько-українську війну припинили, створивши націю.

На запитання про те, чи не боїться він, що солдати, які повернуться із зони АТО, розстрілюватимуть політиків у Києві, він зазначив, що це – не метод, адже після розстрілу старих політиків прийдуть наступні, ще гірші. Як приклад, він навів Вірменію, де членів парламенту розстріляли просто у сесійній залі. З його слів, він не боїться такого розвитку подій, але самосуд призведе до розпаду.

Окрім того, Луценко розповів, як організовували революцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 3 Серпня 2014 11:27
Где деньги, Зинн?
Анонім Показати IP 3 Серпня 2014 12:49
Понесли сандали Юру...
Славянск Показати IP 3 Серпня 2014 12:55
В тюрьме умирал от тяжелой неизлечимой болезни. После выхода из тюрьмы сразу как- то окреп. И после такого воскрешения ему еще можно верить? Полный абзац. Пусть на Донбасс приедет жизни учить
слов'янка до Славянск Показати IP 3 Серпня 2014 14:07
Там є свої РОЗУМНІ люди, але москалі їх душать.
Яків до слов'янка Показати IP 3 Серпня 2014 17:16
Що у тебе в голові? Ти хоч що-небудь читаєш окрім коментарів? Ви всі у коментарях такі герої, а на Сході всі у штани накладають. А вас з полону відпускають під чесне слово, що ви не будуте воювати. Вам допомагають їхні лікарі. Бо вони люди, які захищають від таких героїв, як ти, свою рідну землю. Ви не зробили для держави нічого хорошого
цар Показати IP 3 Серпня 2014 16:00
для вас можно просто- Юлій
Волинянин Показати IP 3 Серпня 2014 18:22
Навіщо корчити з себе знатока військової справи?Чому знаток-бо раднин-кум?За кого має слухачів?Передвиборчий вояж на користь кума?
иван Показати IP 3 Серпня 2014 22:00
аферист став лектором- а був цілим міністром два рази заробив міліони -дурив людей а ви його слухаете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus