USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Юрій Погуляйко пояснив, чому напередодні ракетних ударів по аеродрому в Луцьку не спрацювала система оповіщення

12 Березня 2022 11:27
Як поінформував у ранковому зверненні 12 березня голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, ніч минула спокійно, а кордон не порушено.

«Усі об’єкти критичної інфраструктури в області працюють. Ми також на місці і продовжуємо працювати», – наголосив він.

Додав, що учора було багато питань, чому не спрацювала система оповіщення заздалегідь до ракетних ударів по аеродрому поблизу Луцька. Як повідомили військові, крилата ракета – складна ціль для засобів протиповітряної оборони. Імовірно, вони летіли низько над землею та їх не фіксували радари, саме тому не спрацювала система оповіщення.

«Усі повітряні тривоги наші збройні сили відпрацьовують, аби рятувати наші життя. Тому не ігноруйте повітряних тривог – завжди йдіть в укриття», – закликав Юрій Погуляйко.
Читати ще: «Небезпека може очікувати нас будь-якої хвилини», – міський голова закликав лучан не нехтувати сигналом про тривогу

Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що військовий аеродром вщент знищено внаслідок потрапляння чотирьох крилатих ракет під час ворожого обстрілу 11 березня.

Читати ще: Ракети по франківському та луцькому аеродромах випускав стратегічний бомбардувальник російських окупантів

Очільник міста зазначив, що чотири крилаті ракети, випущені з акваторії Чорного моря з російського військового корабля, завдали удару по аеродрому. Четверо військових загинули, шістьох було поранено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus