USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

З 1 липня в Україні запрацював візовий режим з Росією

1 Липня 2022 12:58
Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко нагадав, що з 1 липня почало діяти рішення про візовий режим з громадянами Російської Федерації.

Про це повідомляє УП.

«Відсьогодні на кордоні почало діяти рішення уряду про припинення безвізових поїздок для росіян. Візовий режим також дозволить посилити безпеку нашої держави. Тепер мету своєї поїздки до України кожному росіянину доведеться обґрунтовувати заздалегідь.

Та хочу попередити громадян РФ: навіть якщо отримали візу, розслаблятися не варто! Це ще не гарантує безперешкодний в’їзд до України. Адже власники візи мусять відповідати й іншим умовам перетину українського кордону. І прикордонники обов’язково їх перевірятимуть. А за наявності обґрунтованих підстав візу буде скасовано на місці», – наголосив Дейнеко.

Державна прикордонна служба готова до перевірки громадян Росії, які матимуть намір потрапити до України після введення візового режиму 1 липня, але віза не є стовідсотковою гарантією для перетину кордону.

Нагадаємо, 17 червня Уряд України ухвалив рішення про припинення дії угоди з Росією про безвізовий режим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Krzysztof Показати IP 1 Липня 2022 20:43
Polska nie jest w stanie wojny z Ukrainą, i jest jeszcze gorzej !!!!!!! OD LUTEGO NIE SĄ WYDAWANE WIZY D-4 POLAKOM !!!! Może jeszcze raz : NIE SĄ WYDAWANE !!!!!!!!!! (więc z kim UA wojuje???) a prezydenci się PUBLICZNIE CAŁUJĄ !!!! "takie coś" to widzę tylko tam gdzie mieszkam w Den Haag , NL
Лучанка Показати IP 1 Липня 2022 23:01
Віза? Серйозно? Ізолювати кацапів від України! Вони вбивці! ПАРКАН поздовж кордону, негайно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus