USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З 10 червня в Україні відкриються бази відпочинку, – Степанов

8 Червня 2020 11:14
В Україні з 10 червня очікується перехід на наступний етап пом’якшення карантину, який передбачає відкриття баз відпочинку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Згідно нашого плану виходу з карантину наступний етап починається з 10 червня. Цей етап передбачає в тому числі початок функціонування баз відпочинку. Усі ці бази відпочинку можуть функціонувати, виходячи з дотримання правил, які встановлюються Міністерством охорони здоров’я», – сказав Степанов.

Також він нагадав, що в Україні діє адаптивний карантин, і тому при досягненні у кожному регіоні окремо необхідних показників для переходу на наступний етап пом’якшення карантину, у якому передбачено відкриття баз відпочинку, то вони починають працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus