USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З 11 грудня у Луцьку маршрутки без валідаторів не їздитимуть

6 Грудня 2019 16:31
З 11 грудня автобуси без валідаторів містом не їздитимуть, а тому двох тижнів буде достатньо, щоб визначити реальний стан пасажирських перевезень та розмір тарифу.

Про це йшлося під час пресконференції першого заступника Луцького міського голови 6 грудня у Луцьку.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що облік пасажирів потрібен для обрахунку тарифу, оскільки досі не було реального способу визначити обсяг перевезень, кількість пільговиків тощо. Це питання важливе для встановлення тарифу за пасажирські перевезення.

З його слів, раніше інформацію брали фактично нізвідки, але постійно порушували питання про подорожчання проїзду. Цьому потрібно покласти край і шантаж з боку перевізників повинен припинитися, тож сподіваються, що до середи всі перевізники підпишуть договори з міськрадою. З середи автобуси без валідаторів містом не їздитимуть.

Своєю чергою директор департаменту економічної політики Борис Смаль повідомив, що потрібно два тижні для того, щоб визначити, який реальний стан пасажирських перевезень (у разі встановлення валідаторів у 100% маршруток). Перевізники це знають і просили спочатку підняти тариф, а згодом, мовляв, вони встановлять валідатори. Такж вони просили зробити ще два тестові тижні з можливістю оплати за проїзд готівкою. Окрім того, дехто з підприємців погоджувався навіть на нижчий тариф, але без впровадження валідаторів.
Натомість міська рада планує протягом двох тижнів порахувати кількість пасажирів, а після цього розглядати питання щодо підвищення чи зниження тарифу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Правда Показати IP 6 Грудня 2019 16:58
Добре.А якщо не так.Хто відповість?Грошима ,посадою,кримінальною справою.Напишіть.Бажано з посиланням на чинне законодавство України.Дякую.Люди не вірять,бо є сумніви і дійсно так.
лучани до Правда Показати IP 6 Грудня 2019 18:02
Сумніви до чого? Зрозуміло, що перевізники завищують тариф і у інших, сусідніх, областях з більшою протяжністю маршрутів, він такий як у Луцьку або меньший! Так що не треба тут ля-ля фа-фа!
Еееее до Правда Показати IP 6 Грудня 2019 19:11
Що це за набір слів і букв, вам погано? Води?
ВОВК Показати IP 6 Грудня 2019 17:00
НЕ ВІРЮ!
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2019 17:01
Про підвищення ціни і мови не повинно бути, в Львові - 7 гривень, в Києві - 8 гривень, а в Луцьку - 6 більше , ніж ДОСТАТНЬО! Але 10 % з обороту на обслуговування валідаторів, то це ЗАНАДТО, достатньо 2-3 %!!!!!!!!!!!
ще не зовсім свідоми до Лучанин Показати IP 6 Грудня 2019 20:26
Молодець. При всій повазі до міста на Стирі, по площі воно далеко не Львів чи Харків, де маршрути по відстані не рівняються з луцькими. А Ціни майже однакові, що у великих містах, що у волинському селі. Чому?
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2019 18:14
Яка недолуга влада, пасажири самі повинні відстоювати права.Це поліція повинна конфісковувати транспорт, прокуратура відкривати провадження....
111 Показати IP 6 Грудня 2019 18:30
Швидко проаналізують, швидко обгрунтують і швидко вартість проїзду зросте на 1 грн. Раніше шантажували перевідники, тепер цим займатиметься міська влада. Бо всі гроші тепер ітимуть під контролем міської ради. Треба швидко відбити капіталовкладення у створення системи електронного обліку. За це, як завжди, заплатять пасажири. Чи ще хтось вірить в казки? Вартість проїзду на приміському маршруті 251, який обслуговує частину міста, коштує 6 або 8 грн. Говорити тут про здешевшання проїзду - повний абсурд. Прикмета: якщо в нас щось швидко переглядають - це до здорожчання!!!
123 Показати IP 6 Грудня 2019 18:55
Швидко проаналізують, швидко обгрунтують і швидко вартість проїзду зросте на 1 грн. Раніше шантажували перевідники, тепер цим займатиметься міська влада. Бо всі гроші тепер ітимуть під контролем міської ради. Треба швидко відбити капіталовкладення у створення системи електронного обліку. За це, як завжди, заплатять пасажири. Чи ще хтось вірить в казки? Вартість проїзду на приміському маршруті 251, який обслуговує частину міста, коштує 6 або 8 грн. Говорити тут про здешевшання проїзду - повний абсурд. Прикмета: якщо в нас щось швидко переглядають - це до здорожчання!!!
Правда Показати IP 6 Грудня 2019 19:29
Водії будуть на ці маршрути з зарплатою не відомо якою ,один раз на місяць,сумніви великі.Подивимось після 11.12.2019.Ось тоді і подискутуємо...
народна прокуратура Показати IP 6 Грудня 2019 20:28
Що ж вони так не хочуть прозорості? Скрізь лише й чуєш, що бізнес у нас чесний і йому головне не потрібно заважати, він сам з задоволенням платитиме податки. Так само кричали, що пожежники не дають бізнесу жити: перевірки заборонили і як наслідок - постійно пожежі з жертвами. Лфіквідували комісію контролю за цінами - вартість продуктів уже вище, ніж у Європі. Щось не дуже спішить бізнес працювати добросовісно.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 7 Грудня 2019 12:25
Всім все пофіг і нашій Луцькій владі також. Попереджати і я можу, що з 11 грудня п.р. на маршрут можуть не вийти 70 автомашин-маршруток. Це ж вже диверсія, як з боку влади, яка довела до такого стану перевізників та самі перевізникі, які також не змогли знайти компромісу у цих пинаннях. Все це вони думаю будуть і після 11.12.2019 року робити налагоджувати між собою стосунки, а на роботу з 11 грудня треба їздити туди і назад кожного дня, доречі тільки на маршрутках, бо тролейбуси там де я працюю не ходять, і таких як я лучан чи волинян думаю десятки, якщо не сотні тисяч. Ще раз усвідомлююсь, що наша влада місцева ні на що не спроможна, тільки пузирі через марлю пускає.
народна прокуратура Показати IP 7 Грудня 2019 14:53
Досить скиглити. Надійшов час істини для перевізників, що багато років тероризували містян необхідністю підняття оплати за проїзд. Не подобається міська влада - обирай іншу або сам щось зроби. Пора врешті думати про нащадків, а то до пенсії дожив, а дітям облаштувати місто не спромігся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus