USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З 24 травня на Волині переважатиме дощова погода

21 Травня 2021 16:39
З 24 травня та до кінця місяця на Волині прогнозується мінлива погода: з періодичними дощами та рідкими проясненнями. Очікуються температурні коливання: проходження дощового фронту спричинить тимчасове зниження температури.

В останній тиждень травня на Волині сонце рідко проглядатиме з-за хмар

Як прогнозують синоптики Мета, погода останнього травневого тижня на Волині буде нестійкою: в середньому на один сонячний день припадатиме два дощових. Опади очікуються нетривалі, але ймовірні грози, подекуди град. Проходження дощових фронтів призведе до тимчасового зниження температури.

В Луцьку 24 травня прогнозується мінлива хмарність з денною температурою 19°С. Вже наступного дня ймовірність опадів становитиме 88%, а температура підвищиться до 26°С. В наступні три дні середня температура очікується в межах 20°С, в четвер та п'ятницю пройдуть короткочасні дощі. У Володимирі-Волинському зливові дощі в період з 26 по 29 травня викличуть зниження температури до 16°С–18°С. В деяких районах можливий град.

Погода з 24 травня в інших регіонах

У Львівській області, яка межує з Волинню, очікуються більш рясні опади. У Львові в останній травневий тиждень Погода Мета прогнозує майже щоденні дощі. Синоптики передбачають і температурні коливання: 25 травня повітря прогріється до 27°С, а надалі почне поступово знижуватись, поки не досягне позначки 16°С (це станеться 29 травня).

В Києві встановиться помірно тепла погода з температурою від 19°С до 21°С. Незначні дощі можливі 27-28 травня, решта часу мине без опадів. Переважатиме мінлива хмарність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus