USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З багнюкою та снігом: у Луцьку – зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань. Фоторепортаж

24 Лютого 2021 16:14
В обласному центрі Волині триває зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. До Луцька з’їхалися спортсмени з усієї України, також у змаганнях беруть участь чимало волинян.

Стартував чемпіонат учора, 23 лютого, та триватиме протягом трьох днів.

Нагадаємо, що на початку липня минулого року на базі Луцького національного технічного університету відкрили центр легкоатлетичних метань. А в ці дні сертифікований легкоатлетичний стадіон приймає перші серйозні змагання.

Протягом кожного дня відбуваються змагання з певних видів. У перший день легкоатлети метали молот, сьогодні відбуваються змагання з метання диску, а у фінальний день між собою змагатимуться метальники спису.

До слова, спортсмени борються не лише із силою тяжіння, а й з погодніми умовами. Вони настільки «заметали» сектори, що ті перетворилися на суміш снігу та багнюки, а відтак після кожної спроби їм доводиться мити метальні снаряди. Тож спортсмени дуже раділи, коли їм вдавалося покращити результат у кожній наступній спробі.

Тим часом Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до уваги фоторепортаж з другого дня змагань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Лютого 2021 17:28
Кілька років назад. Сніг валить, нічого не видно. А на стадіоні в Луцьку футбол!!! Грали білим м'ячем, довго шукали. Стали грати чорним. І його сніг засипав.
Andrij Показати IP 25 Лютого 2021 10:17
crazy people- crazy Country !!!!!
Алла Показати IP 25 Лютого 2021 10:20
А чому влютому - і на вулиці? Що не знали, що це зима і погода може бути всяка .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus