USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

З будинку загиблого героя АТО в Нововолинську викрали його орден

3 Травня 2017 08:31
Невідомі обікрали будинок, у якому мешкала матір загиблого героя АТО.

Жителька Нововолинська Валентина Бричук того ранку повернулася з Польщі додому і, лишень глянувши на будинок, зрозуміла: у ньому побували злодії. Передусім про це свідчила розбита шиба, пише газета "Експрес".

"Зайшла всередину й ахнула - все перекинуте догори дригом. Полички зламані, усі речі порозкидані. З хати винесли ювелірні вироби, телевізор та чимало інших речей. А сейф, очевидно, не могли відкрити, то вирвали зі стіни й забрали зі собою.

Окрім цього, злодії забралися в літню кухню. Мій син займався гандболом, мав чимало медалей за спортивні досягнення. Тож зловмисники забрали навіть їх.

Також зник орден "За мужність", яким його нагородили посмертно за участь в АТО. Ці нагороди для нашої родини особливо пам'ятні та дорогі..."

На фасаді Нововолинського вищого професійного училища, де вчився Андрій Комаристий, встановили пам'ятну дошку на честь бійця І батальйону 24 механізованої бригади. Нагадаємо, з Андрієм Комаристим, який загинув на сході, попрощались у Нововолинську 8 вересня 2014 року.



"Це жахливо, що нелюди не погребували нехитрим скарбом його матері, і вкрали навіть нагороди загиблого сина. Це верх цинізму!", - каже Роман Марчук, побратим загиблого.

Правоохоронці кажуть, що викрали речей на загальну суму 28 тисяч гривень. "Триває розслідування, -- прокоментували скоєне у Нововолинському відділі поліції. -- Є свідки, які бачили невідомих чоловіків біля будинку потерпілої. Наразі ми їх розшукуємо".

Тим часом сама пані Валентина переконана, що на її обійстя пробралася та людина, яка тут була раніше або живе поруч. До того ж, крадії добре знали про її відсутність удома в ту ніч.

Олеся МАКСИМЕЦЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
коп Показати IP 3 Травня 2017 08:47
Знайти та ***
Анатоль_ Показати IP 3 Травня 2017 09:45
я в шоці)))) за шо я на майдані стояв))) га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus