USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З Дебальцевого вийшла ще частина 128-ї бригади

25 Лютого 2015 12:54
Із захопленого бойовиками міста Дебальцевого вийшла ще одна група українських військових разом з командиром одного з підрозділів 128-ї окремої гірськопіхотної бригади з позивним «Варшава».

Про це повідомили у Прес-центрі АТО.

«Сьогоднішній ранок розпочався з надзвичайно приємної звістки – один з командирів підрозділів 128-ї окремої гірськопіхотної бригади з позивним «Варшава» - живий. Він разом зі своїми товаришами вийшов з населеного пункту Дебальцеве», - йдеться у повідомленні.

«Ми познайомились з цим відчайдушним воїном, коли наші війська тримали оборону в населених пунктах Чорнухине, та Вуглегірськ. «Варшава» тоді демонстрував нам захоплені у ворога сучасні зразки озброєння піхотинців, виготовлені в Російській Федерації. Також, він показував російські документи та паспорти з сибірськими реєстраціями взяті у вбитих та полонених нібито місцевих мешканців Донбасу, які записались у фейкове ополчення.

Вітаємо «Варшаву» з черговою перемогою. І бажаємо йому, та всім його бойовим побратимам міцного здоров’я, нехай Ангел-Охоронець оберігає бійців в їх нелегкій ратній справі», - повідомили у Прес-центрі АТО.

Нагадаємо, виведення підрозділів ЗСУ з оточеного бойовиками Дебальцевого розпочалося 18 лютого, о 6:00 ранку після відповідного наказу керівництва. З-під Дебальцевого українські військові виходили разом з технікою і зброєю, вантажівки з солдатами прямували у бік Артемівська, куди також звозили поранених і загиблих.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З ДЕБАЛЬЦЕВОГО ОРГАНІЗУВАЛА ГРУПА ОФІЦЕРІВ, А НЕ ГЕНШТАБ

За станом на 20 лютого шляхом опитування командирів частин і підрозділів встановлена ​​загибель 163 воїнів, 110 воїнів потрапило в полон, 29 зникло безвісти.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ВТРАТИ ЗСУ НА ДЕБАЛЬЦЕВСЬКИЙ ДУЗІ. ПІДРАХУНКИ ЗМІ

23 лютого в організації «Союз Народна пам'ять» заявили, що з Дебальцевого, де останнім часом тривали запеклі бої, вивезли 159 тіл українських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus