USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

З дитиною в салоні пролетів через перехрестя: у Ковелі зупинили п'яного водія

26 Серпня 2023 18:53
Вчора перед комендантською годиною патрульні Ковеля зупинили автомобіль ВАЗ на вулиці Шума. Транспортний засіб рухався в темну пору доби без увімкнених фар та не надав перевагу у русі службовому автомобілю, який перебував на головній дорозі.

Про це інформують у патрульній поліції Волині.

Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у салоні авто маленьку дитину, а в керманича помітили ознаки алкогольного спʼяніння. Чоловік пройшов огляд на місці, Drager показав 2,05 проміле. Також охоронці порядку зʼясували, що водій немає права керування та документів на автомобіль.

На правопорушника інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 122 (Ненадання переваги у русі), за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не предʼявила документи), за ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом, особою яка не має права керування) та за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus