USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З історії луцьких караїмів: лучан запрошують на фотовиставку

7 Квітня 2016 09:09
Волинянам пропонують відвідати цикл пізнавальних зустрічей, присвячених окремим етнічним групам (караїми, євреї, чехи, німці, поляки, росіяни), які проживали у Луцьку у передвоєнний період.

Про це повідомили в Управлінні міжнародного співробітництва та проектної діяльності.

Організатори хочуть познайомити мешканців Луцька з його багатокультурною історією та традиціями. Зустрічі, які ми запланували, включатимуть лекції експертів, презентації виставок, пізнавальних програм, фільмів та багато інших форм отримання інформації про минуле міста.

Протягом століть Волинська земля була місцем співіснування різних національних спільнот, взаємопроникнення культур, конфесій, мов і звичаїв.

Перша зустріч з циклу „Луцьк – багатокультурне місто” буде присвячена луцьким караїмам.

На зустріч з мешканцями міста запрошено членів Спілки польських караїмів та нащадків луцьких караїмів.

Презентації і лекції, які вони підготували, прикрасять вернісаж фотовиставки „Карай йоллари – караїмські шляхи”.

Зустріч відбудеться у вівторок, 12 квітня, о 14.00 годині у Галереї мистецтв Волинської організації Національної спілки художників України за адресою: Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus