USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

З Луцька курсуватимуть нові маршрутки до Липин та Гаразджі

27 Грудня 2019 18:14
Невдовзі свою роботу розпочнуть два нових приміських маршрути «Великий Омеляник – Липини» та «Тарасове (обласна клінічна лікарня) – Гаразджа».

Таке рішення прийняли учасники робочої зустрічі, яка відбулася під головуванням начальника управління транспорту та інфраструктури Волинської ОДА Наталії Остапкович, повідомили у пресслужб Волинської ОДА.

Учасники наради, серед яких – начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, голови Липинської, Гіркополонківської, Боратинської та Заборольської ОТГ, вирішили відкрити два нових приміських маршрути - «Великий Омеляник – Липини» та «Тарасове – Гаразджа».

Разом з тим, під час наради внесли зміни до маршруту № 236 «Гірка Полонка – Липини». Тож маршрутка № 236, окрім уже відомої схеми руху, додатково забезпечить автобусне сполучення між населеними пунктами Полонка, Оздів з Гіркою Полонкою в кількості трьох оборотних рейси на день (ранковий, обідній і вечірній час).

Новий приміський маршрут «Великий Омеляник – Липини (райлікарня)» у Луцьку діятиме за схемою: вул. Володимирська, вул. Банделіані, вул. Проектна, вул. Ранкова, вул. Городецька.

Автобуси маршруту «Тарасове (обласна клінічна лікарня) – Гаразджа» курсуватимуть у Луцьку через вулицю Володимирська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 27 Грудня 2019 19:47
Хто може роз'яснити, як пролягає маршрут по вулицях: вул. Володимирська, вул. Банделіані, вул. Проектна, вул. Ранкова, вул. Городецька. На карті це встановити неможливо. Ну а далі якими вулицями буде курсувати в сторону Липин? Якась вирвана інформація без змісту
Анонім Показати IP 27 Грудня 2019 20:25
Питання? Маршрутки курсують по місту і містяни користуються ними і оплачують за проїзд налом.. Може цим транспортом не можна перевозити громадян міста по місту. А як що можна то де в них валідатори? Чи лучанам в них можна їздити безкоштовно з-за відсутності в цих маршрутках валідаторів.???!!!
Луцьк Показати IP 28 Грудня 2019 14:20
Хтось зрозумів як проходитимуть маршрути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus