USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Майї Москвич зняли електронний браслет

24 Грудня 2013 08:55
З активістки луцького Євромайдану Майї Москвич вчора, 23 грудня, правоохоронці зняли пристрій стеження - електронний браслет. Про це Майя Москвич написала на своїй стороінці у Фейсбук.

Так, згідно з Ухвалою Луцького міськрайонного суду слідчий Пилипюк Ю.Г. зняв з Майї Москвич електронний браслет. Нагадаємо, електронний браслет застосували до активістки Луцького Євромайдану, лідера молодіжної організації «Національний Альянс» Майї Москвич 18 грудня в якості запобіжного заходу на період слідства по кримінальному провадженню відкритому за пошкодження портретів Януковича.

«Сьогодні вранці, близько 10:00 ми з захисником подали апеляцію на Ухвалу суду про застосування до мене такого запобіжного заходу, як ЕЗК. О 16:00 відбувся суд. Клопотання в цій частині задовольнили. О 18:45 з мене зняли електронний браслет! (процес зняття я зняла на відео). Як людина – я просто рада, тому що моя нога дуже вороже віднеслась до чужорідного тіла і за 5 діб носіння браслету сильно набрякла – за день-два я бизмушена була звернутись до лікарів з цього приводу. Відверто кажучи, носити цей ЕЗК було не тільки фізично, а й психологічно дуже важко.

А як в громадського діяча в мене не виходить з голови питання – для чого це все було? Ситуація настільки абсурдна, що обов’язково має бути колись внесена до архіву політичних репресій Януковича в незалежній України!!! Електронний браслет за пошкодження портрету Януковича - випадок, яким завжди можна буде потурати безглузді дії влади! І це треба буде робити при кожній нагоді!» - йдеться у повідомленні Майї.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 24 Грудня 2013 11:16
товсті в неї ноги, а мутора невміють зняти своє г**, краще на себе повдягали б то видно було б де вони в генделиках пяні під столами валяються
БОГДАН Показати IP 24 Грудня 2013 12:07
коментар було видалено
БОГДАН Показати IP 24 Грудня 2013 14:32
Не буду трогати Майю.Вона гарна,симпатична ,по своєму розумна жінка,доречі гарно танцює.Скажу про інше.Згідно соціологічних досліджень,70% киян засуджують зруйнування памятника Леніну у Києві.Руйнування памятника вони сприймають як акт вандалізму та злісного хуліганства,а не як прояв боротьби з комуністичною ідеологією..
Тартак Показати IP 24 Грудня 2013 18:56
Це знущання з народу застосовувати "браслет" як запобіжний захід. Раніше демонстранти носили портрети керівників партіїї і ніхто нічого не приписував.Залишали портрети і прапори біля збігайловок,пили пиво і потім продовжували рух в колонах. В Грузії в Тбілісі .під час революції ці статуї возили за руки за ноги по всьому місту- все залежить від того яку користь вони зробили народу.
гопник Показати IP 26 Грудня 2013 11:11
браслетик з маї зняли шоб Гузькові почепити... хоче чувак попіаритись шо ж тут зробиш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus