USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З наступного тижня поліція збілишить кількість радарів TruCAM на дорогах

8 Лютого 2019 22:46
З 11 лютого Національна поліція збільшить до 50 кількість радарів для вимірювання швидкості TruCAM, повідомляє в Facebook перший заступник департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Білошицький також опублікував карту, де позначені чинні та нові пости, на яких встановлять радари. Серед іншого, радари з'являться в Дніпрі і Харкові, а в Києві TruCAM запрацює на Набережному шосе.

Заступник голови патрульної поліції нагадав, що поряд з постами будуть стояти попереджувальні знаки, а також службовий автомобіль із синіми проблисковими маячками.

«Незважаючи на відкритість, на сьогодні зафіксовано вже більше 43 тис. любителів поганяти. Притягнули до відповідальності», — написав Білошицький.

Нагадаємо, пристрої вимірювання швидкості TruCam патрульна поліція почала використовувати 8 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 9 Лютого 2019 09:17
на волині все по старому.....переферія....
скептик Показати IP 9 Лютого 2019 10:15
продаю ноу-хау: не ремонтувати дороги взагалі, і труками будуть не потрібні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus