USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

З особистим фотографом і вином: Ляшко пішов по гриби

17 Вересня 2018 20:23
Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, відкрив грибний сезон. Фотографії походу в осінній ліс народний депутат завантажив на свою сторінку в соціальній мережі Facebook і уточнив, що вони з дружиною Росітою збирали тільки білі гриби.

"Страна" детально розібрала фотосесію Ляшка.

Спочатку хотілося б відзначити якість знімків. Зроблені вони на професійну камеру і відредаговані в фоторедакторі: відмінне світло, яскравість, тон обличчя і колір.

Також варто звернути увагу на те, що Олег Валерійович або в кепці або ракурс підібраний так, що не видно його лисину. Журналісти вже повідомляли про те, що Ляшко дуже комплексує з цього приводу.

Як розповіли в найближчому оточенні Олега Ляшка, бореться з лисиною нардеп поки з допомогою професіоналізму фотографів і графічного редактора Adobe Photoshop. Як відомо, фотографом радикала зараз працює Осман Карімов, який колись був особистим фотографом президента Узбекистану.

За словами джерела, Ляшко завжди просить Карімова "демонструвати на знімках кращі сторони і людські якості", але і не забувати про зовнішній вигляд. Швидше за все, саме Карімова головний радикал захопив з собою і в осінній ліс.
Звичайно ж, журналісти розібрали "лісовий гардероб" головного радикала. Всі речі від американського бренду Sitka GEAR знайшли в онлайн-магазині "Сапсан".

Як зазначено на офіційному сайті, компанія Sitka GEAR була заснована в 2005 і дуже швидко стала однією з найбільш відомих компаній США, що випускають одяг для полювання. Компанія також виготовляє одяг для туризму в монохромних кольорах. Працює з легкими, водовідштовхувальними або водостійкими міцними тканинами, які дозволяють випаровувати надлишок вологи, розтягуються, покращуючи мобільність, і не створюють шуму при русі. Тканини поглинають ультрафіолетові промені, що особливо важливо для полювання на копитних тварин.

На Ляшку кепка, футболка і штани американського бренду. Все це вбрання коштує приблизно € 227 або 7192 гривень.
Увагу привернуло те, що на багатьох знімках Ляшко і Росіта тримають у руках одноразові склянки. Спочатку можна припустити, що це кава або чай, але на фото можна побачити сумку, з якої виглядає відкрита пляшка вина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анатоль_ Показати IP 17 Вересня 2018 20:32
То добра людина! Вiн порьядок наведе. Буду за Ляшка голосувати., бо ж вiн за прости народ
Анатоль_ Показати IP 17 Вересня 2018 21:07
Буде Олєжик у парламенті, буде! Такий імпозантний чоловік, він мій президент!
Володя до Анатоль_ Показати IP 18 Вересня 2018 01:08
Анатоль-ти мій "президент, який ти прекрасний чоловік, прямо як той "грибник" з Росітою, збирай грибочки далі, можливо тобі привезе - та гриби виростуть в роті
Володя до Анатоль_ Показати IP 18 Вересня 2018 01:19
Анатоль-ти гірше того, про кого пишеш
Пильний Показати IP 17 Вересня 2018 21:23
А він їх там садив?
Любі свині Показати IP 18 Вересня 2018 01:15
Анатоль - ти теж пасивний?
Їван Показати IP 18 Вересня 2018 08:05
Носить бейсболку, як ярмулку ! То вже та й шось ! Якшо і сам не виграє вибори, то мо в команду візьмуть .
Луцьк Показати IP 18 Вересня 2018 11:39
Хтось грибочки по лісах для піару в "модньому" одязі під прицілом дорогезної камери збирає........ А хтось в цей час в окопах під прицілом снайперів обороняє таких грибників...... І тому, хто в окопах, якось не до грибочків і дорогого одягу - він просто знає, що його сім"я ніколи не повинна бачити і знати, що таке ВІЙНА !
11 до Луцьк Показати IP 18 Вересня 2018 18:36
То кого ж охороняють патріоти в окопах ? Таких як ляшко багатих ? Чи все таки простих українців ? А ні прості українці вже самі в Польщі і Європі . Заробляють на комуналку для України і для ляшка2на зарплату
Луцьк до 11 Показати IP 19 Вересня 2018 11:11
Як не дивно багаті і бідні нашої держави живуть в одній країні. Давайте відселимо багатих і бідних в окремі області, тоді наші військові чітко будуть знати кого і яку область вони охороняють: багатих, бідних чи своє село -місто. Що ви ОСОБИСТО зробили для того, щоб покращити життя в Україні (прибрали з сусідами двір, не дали хабара, підняли громадськість чи самі активно долучаєтесь до петицій проти підняття комунальних платежів та ін.) Щоб воювати, треба мати велику силу волі, що не раз нам довели наші військові (де-коли власним життям). Прості українці в тилу вважають за краще їхати в Європу на заробітки і оплачувати цю здирницьку комуналку, ніж щось зробити для того, щоб наші можновладці зрозуміли, що не вони встановлюють закони, а народ України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus