USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

З озера Світязь знову крали пісок, поліція затримала зловмисника

29 Жовтня 2019 17:51
Співробітники поліції Шацького відділення поліції у селі Світязь виявили факт заволодіння землями водного фонду.

28 жовтня невідомий, за допомогою трактора, вигорнув пісок із озера Світязь для подальшого несанкціонованого облаштування пляжу поблизу вулиці Набережна у селі Світязь Шацького району, інформують у пресслужбі поліції Волині.

Поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 39-річний житель селища Шацьк. Знаряддя вчинення злочину, трактор Orenstein & Koppel, правоохоронці вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 239-2 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах.

До суду скеровано клопотання про арешт вилученого майна. Досудове розслідування триває.

До слова, це другий факт щодо незаконного заволодіння землями водного фонду озера Світязь, котрий розслідують слідчі Шацького відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
—— Показати IP 29 Жовтня 2019 18:13
Заставити га....на , лопатою все виправити як було...
Я Показати IP 29 Жовтня 2019 19:20
Нормально придумали. І озеро поглибити і берег облагородити.
Я Показати IP 29 Жовтня 2019 19:21
Нормально придумали. І озеро поглибити і берег облагородити.
Відпочивальник до Я Показати IP 30 Жовтня 2019 22:36
Нормально?ти був,наслідки бачив?це в кінці літа робилось.що тільки зараз побачили!!!!???
057 Показати IP 29 Жовтня 2019 19:22
Душа болить читати такі новини
Нептун Показати IP 29 Жовтня 2019 19:58
Тут все ясно як божий день ! Поки оголена берегова лінія, то вирішили скористатись і поглибити дно, щоби зберегти природний вріз води.Бо то ж умова рекреаційного бізнесу на другий рік.То перше. Друге. Накопаний пісок використали для відсипки берега у селі Світязь. А от, зокрема на території бази "Шацькі озера" Заєць звелів таким самим методом скористатися і пісок використати для вертикального планування і підсипки території його власної баз відпочинку, збудованої самовільно на захваченій землі. Збудував же ресторан на території "Шацьких озер" і зійшло все з рук. Думав, шо і далі буде так само. Третє. Якщо влади нема, або якщо є то - злодійкувата, корумпована, імпотентна то чого чекати ? Четверте. А приїдуть служителі Феміди шукати расхітітєлєй соціалістічєской собствєнності, ну, дадуть і їм пару соток на березі Світязі і дєло замято. І чого той бідний Світяь повинен розраховуватися за гріхи дурнів і злодюг ???
123 Показати IP 29 Жовтня 2019 20:03
Красава!!!
Місцевий Показати IP 29 Жовтня 2019 20:30
Завозити прибережні болота душа не болить ,а це призводить до порушення екосистеми ,вигортати те що завозите ,болить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus