USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«З переходом у «Волинь» я поспішив», – ексфорвард «хрестоносців»

28 Квітня 2020 16:45
Колишній нападник «Волині» Володимир Лисенко пригадав своє перебування в стані «хрестоносців», зокрема згадав про роботу з Віталієм Кварцяним, який тоді тренував команду.

Про це він розповів ютуб-каналу Sport Arena TV.

«Після травми мені потрібно було десь набирати форму. З переходом у «Волинь» я поспішив. Треба було б трішки почекати. Це новий досвід, нові знайомства. Там був хороший колектив», – зазначив Володимир Лисенко.

На запитання, чи дало йому щось як футболісту знайомство з Віталієм Кварцяним, який тоді тренував «Волинь», він сказав: «Познайомились і все. У житті він розумний, спокійний. Як тільки розпочиналася гра – зовсім інша людина, ставав дуже емоційним».

Лисенко пригадав історію, коли його замінили в першому таймі.

«Кварцяний міг замінити футболіста в першому таймі. Бувало і мене міняв. Мене за те, що штрафний пробив не з підйому, а щокою. Я небезпечно пробив, над перекладиною, а йому потрібно було, щоб я з підйому вдарив. Я тоді був молодий».

Зазначимо, що після матчу з «Карпатами» в 2011 році Віталій Кварцяний, коментуючи гру Лисенка, сказав, що йому в команді піжони не потрібні.

Нагадаємо, у 2011 році Володимир Лисенко приєднався до «Волині» на правах оренди, перейшовши з харківського «Металіста». Нападник провів за лучан сім матчів, але голів не забивав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus