USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З першого разу не зрозумів: на Волині водія «Шкоди» вдруге за рік спіймали п’яним та оштрафували на 34 тисячі

15 Жовтня 2022 21:07
На Волині водія «Шкоди» вдруге протягом року спіймали п’яним за кермом. За повторне правопорушення його оштрафували на 34 тисячі гривень та відібрали водійське посвідчення на три роки.

Про це йдеться у постанові Ківерцівського районного суду.

Водій здійснив правопорушення 29 липня. Будучи п’яним, він рухався на автомобілі «Шкода Фаворіт» вулицею Шевченка у місті Ківерці.

Оскільки до суду правопорушник не з’явився, справу розглянули без його присутності. Зокрема суд дійшов висновку, що його вина у правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 130 КУпАП, доведена висновком щодо результатів медичного огляду на виявлення стану алкогольного сп’яніння та відеозаписом з бодікамер поліцейського.

Окрім того, згідно довідки ВП № 1 (м. Ківерці) Луцького РУП ГУНП у Волинській області правопорушник протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст.130 КУпАП (постанова Луцького міськрайонного суду від 16 лютого), посвідчення водія у нього вилучено.

У підсумку суд призначив водію покарання у виді штрафу в розмірі 34 тисяч гривень із позбавленням права керування транспортними засобами на три роки без оплатного вилучення транспортного засобу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus