USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

З початку року ООН допомогла з притулком 1,6 мільйона українців

15 Вересня 2023 15:04
Кластер ООН з питань житла та непродовольчих товарів в Україні з початку року забезпечив гуманітарну допомогу та прихисток для 1,6 млн українців.

Про це заявив координатор Кластера ООН з питань житла та непродовольчих товарів в Україні Джон Вейн в інтерв’ю Укрінформу.

«На сьогодні ми надали допомогу 1,6 мільйона людей, зібравши 145 млн доларів, тобто приблизно 27% необхідного фінансування», – сказав Вейн.

Він зауважив, що цього року підрозділ ООН планує допомогти 3,3 мільйона українців, кошторис на всі ці заходи становить 525 млн доларів. Загалом Кластером виявлено 8,3 мільйона людей в Україні, які потребують допомоги та притулку.

«На жаль, ми не всім можемо допомогти, то ж визначаємо найбільш вразливі категорії і встановлюємо, хто найбільше потребує такої підтримки. Допомога одиноким людям, людям похилого віку та сім’ям, де є особи з інвалідністю – ось наш пріоритет», – підкреслив Вейн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus