USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З полону звільнили трьох «кіборгів», - штаб АТО

23 Січня 2015 13:57
Під час переговорів вдалося домовитися про звільнення 3 військових, взятих у полон під час боїв за Донецький аеропорт.

Про це у п’ятницю під час брифінгу повідомив речник АТО, полковник Андрій Лисенко, - інформує Українська правда.

"На сьогоднішній день активно ведуться переговори з ватажками бандформувань про звільнення українських полонених. Вдалося визволити 3 українських військових та повернути тіла 8 загиблих бійців", - сказав Лисенко.

Усього, з його слів, у полоні бойовиків знаходиться понад 600 осіб.

Як відомо, під час запеклого бою за Донецький аеропорт 16 військовослужбовців Збройних сил України потрапили у полон терористів.

Як повідомляє ТСН, водночас ще 24 й досі залишаються у полоні бойовиків. Особи більшості з них уже встановили. Частина полонених навіть змогла поспілкувалася із рідними телефоном. Чимало з них зараз перебувають в лікарнях Донецька.

Представники служби безпеки, кажуть в Генштабі, ведуть переговори щодо визволення солдатів. Однак, визнають, про точну дату визволення говорити зарано. Домовленості існують лише щодо тих, хто потрапив в полон раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus