USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З вересня у Луцьку - перші тести і навчання для майбутніх патрульних

20 Серпня 2015 18:16
З вересня вже заплановані перші тести та навчання для тих, хто пройде всі етапи відбору, - повідомляє Громадське Радіо.

Нагадаємо, 4177 кандидатів виявили бажання вступили до лав нової патрульної поліції у Луцьку - такі результати першого етапу конкурсного набору.

«Всіх безпосередньо повідомлять, тому що наступний етап в нас — це фактично тестування. І всі люди, які пройшли і відповідають вимогам, запрошені через наш кол-центр до участі у другому етапі здачі тестування. Я думаю, що це буде з понеділка. Ми встигнемо вирішити це питання, тому що за технічними можливостями у нас фактично вже майже все готове. Це комп’ютери, на яких буде проводитись тестування. Майже все встановлюється. Ми готуємось. Оскільки 24 серпня — День незалежності, то це буде з вівторка», - зазначив начальник волинської міліції Петро Шпига.

Петро Шпига запевнив, що все буде відбуватися прозоро: «Якщо людина пройде всі етапи і вона буде відповідати цим всім критеріям, то буде мати рівні можливості в подальшому працювати в патрульній поліції».

Тренерів обиратимуть в Києві, а не на місцях. Нагадаємо, у Луцьку оголосили набір тренерів для навчання нових патрульних.

«Немає значення, звідки людина. Всі, хто подасть свої заявки для участі в тестах, будуть обиратися в Києві. Досить велика кількість предметів, які для нас нові. І їх не було в нас у попередній школі міліції в Сокиричах. Тому заявки приймаються від всіх. Навіть від іноземців», - розповів Шпига.

Чимало анкет заповнили бійці, які повернулися з війни.

В управлінні міліції нову поліцію спочатку обіцяли на початку листопада, а тепер вже до кінця 2015 року.

«Ми маємо прийняти 160 людей. І додатково оголошено, що буде прийнятий резерв. Те, що ми бачимо в Києві, що деякі люди попрацювали і звільняються. Тому в нас повинен бути відповідний резерв. Це буде близько 40 осіб. 6 вересня ми визначимось з тренерами, три місяці займе у нас процес навчання. Я думаю, до кінця року патрульна поліція повинна вийти вже на вулиці міста», - запевнив начальник міліції Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульна поліція показала свою відмінність від міліції. Інфографіка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Серпня 2015 21:01
Волынским полицейским надо учиться у львовских, где уже грабанули возле школы патрульных полицейских их новоназначенного начальника - киевского 26 летнего сержанта.
присяжнюк Показати IP 21 Серпня 2015 09:33
--Я хочу піти працювати в міліцію --Ти що дибіл? --А це обовязкова риса,що б взяли?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus