USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Патрульна поліція показала свою відмінність від міліції. ІНФОГРАФІКА

3 Серпня 2015 16:56
Патрульна поліція Києва опублікувала результати своєї роботи за перший місяць існування.

Відповідна інформація у вигляді інфографіки розміщена на сторінці Патрульної поліції України у Фейсбуці.

При цьому наголошується, що дані опрацював відділ моніторингу та аналітики Департаменту патрульної служби.

Оприлюднені дані свідчать про різке збільшення рівня довіри до правоохоронців. Як повідомляє «Сегодня», Президент України Петро Порошенко назвав рівень довіри до Патрульної поліції фантастичним.

Нагадаємо, сьогодні, 3 серпня, у Луцьку розпочався прийом анкет для всіх бажаючих поповнити лави нової поліції. Стати працівниками поліції виявили бажання чимало молодих людей – черга у приміщенні Будинку культури міста Луцька утворилась ще до того, як заяви почали приймати.

Отож, у вигляді схем порівнюється діяльність міліції та поліції у 2014 і 2015 роках відповідно.



Наприклад, наводиться час прибуття на місце ДТП за викликом працівників міліції та поліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
45 Показати IP 3 Серпня 2015 19:17
А куда деть видео на Ютубе о подвигах современной полиции - или бумага все стерпит. Так и Порошенко с кроликом на каждом углу трубят о сплошных перемогах - а где они эти перемоги?
Опа Показати IP 3 Серпня 2015 23:30
А чому ви порівнюєте аналогічні періоди? Зараз злочинність в рази зросла. Окрім того люди ж вже в Києві лише поліцію і можуть викликати, міліція вже не виїзджає. Порівнювати треба однакові умови. Реклама, не більше, як би не хотілося вірити.
Правдоруб Показати IP 4 Серпня 2015 09:31
А де статистика про розкриття злочинів, затримання на місці злочинців, кількість доставлених та складених протоколів про вчинення адмінправопорушень
123 Показати IP 4 Серпня 2015 11:06
А чому забуваємо про фінансування (в рамках реформи) нової поліції? Час прибуття напряму залежить від наявності паливно-мастильних засобів...Чи не так?? Це ж не прибуття за місцем виклику дільничного пішим ходом...За гроші, які виділила на реформи Європа, а також за такі заробітні плати вони мусять "прилітати"...Все правильно:відпрацьовують наданий їм карт-бланш.. А кількість викликів...Це логічно, якщо врахувати що злочинність зросла в рази!!! Підтримую Опа: порівнювати потрібно УМОВИ, в яких працюють поліція і міліція (яка, до речі, працює і надалі на голому ентузіазмі)
я до 123 Показати IP 5 Серпня 2015 00:33
Згідний на 100000%!
Виктор Показати IP 19 Серпня 2015 17:26
Вся реформа МВД сделана для замыливания глаз украинского народа, чтобы показать хотя бы какую нибудь работу власти, ведь у нас в стране все в порядке, войны нету, Крым наш, доллар по 8 гр., газ по 120$ и много еще всего хорошего.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus