USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Відео з нагрудної камери рятувальника, який гасив вогонь у дитячому таборі

17 Вересня 2017 16:09
У Мережі з'явилось відео з ліквідації пожежі у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі. Як повідомляється, це запис з нагрудної камери рятувальника, який брав участь у гасінні.

На відео чути, як вогнеборці скаржаться на слабкий тиск води. Також можна побачити, як рятувальники обходили згарище, а крім того вцілілі корпуси та просили вимкнути всю електрику, аби запобігти розповсюдженню вогню.

"Щось хлюпає, але тиску недостатньо", - скаржаться на подачу води рятувальники.

УВАГА! Відео містить ненормативну лексику



Пожежа в таборі «Вікторія» в Одесі спалахнула у ніч на 16 вересня. Займання сталося о 23:30. Пожежна сигналізація не спрацювала. Діти прокинулися від запаху диму. Вихователі змогли організувати евакуацію. Всього в таборі на момент загоряння знаходилось 150 дітей. У палаючому корпусі було 42 дитини. Троє дітей загинули, ще троє госпіталізовано.

Поліція розслідує обставини і причини виникнення пожежі через ігнорування дирекцією вимог пожежної безпеки після завершення реконструкції закладу компанією «Південь-Укрбуд».

Директор закладу Петро Саркісян потрапив із серцевим нападом до лікарні.

Заступник очільника облправління Держслужби з надзвичайних ситуацій Михайло Вовк заявив, що «сучасна протипожежна система спортивно-оздоровчого комплексу вартістю 11 мільйонів гривень була відключена ще 23 червня. На дирекцію закладу, який очолює Петро Саркісян, було накладено штрафні санкції і зобов'язано невідкладно усунути порушення. Однак припис не виконали».

Родинам загиблих дітей виплатять 40 тис. грн, ще по 200 тис. грн має виділити обласна рада, заявили в Одеській облдержадміністрації.

Директору одеського дитячого табору «Вікторія» та відповідальному за пожежну безпеку цього табору оголошено підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пожежник Показати IP 18 Вересня 2017 13:20
доволі не погано "розрулив"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus