USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

З Волині на передову передали автобус для перевезення поранених бійців

8 Червня 2022 22:59
З Волині 7 червня українським військовим передали автобус для евакуації поранених бійців.

Про це інформують на сайті Волинської ОВА.

Транспортний засіб вдалося доправити з-за кордону завдяки спільній роботі обласної військової адміністрації, фонду «Дем’янове диво», церкви «Спасіння», Волинського об’єднання УЦХВЄ.

«У час війни потреба у такому транспорті завжди є, – зазначив голова ОВА Юрій Погуляйко, передаючи автобус військовому командуванню. – Дякую усім, хто долучився і допоміг забезпечити наших захисників спеціальним автобусом. Саме завдяки злагодженій співпраці ми переможемо у цій війні. Адже найменше, що ми можемо зробити для хлопців на передовій – це бути єдиним і міцним фронтом в тилу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 9 Червня 2022 16:33
Це що передають це добре , але що вони тим автобусом на передку будуть робити , вони в перший день , піддона з радіатором поб'ють Швидкі , позашляховики , потрібні щоб спасати хлопців , пересуватись по дорогах розбомблених , а це все нажаль розікрали .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus