USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські аграрії збиратимуть продукти для військових

18 Серпня 2014 13:02
Волинських аграріїв проситимуть забезпечити військовослужбовців, які воюють у зоні АТО, сільськогосподарськими продуктами.

Про це повідомив під час оперативної наради сьогодні, 18 серпня, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Він наголосив, що зустріч із аграріями області відбудеться у четвер, 21 серпня, о 14:00. Під час наради очільник області разом із представниками аграрного сектору Волині обговорить питання забезпечення військовослужбовців продуктами харчування та сільськогосподарської переробки за їхній рахунок.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що під час вищевказаної зустрічі волинський губернатор обговорить з аграріями кандидатуру на пост нового заступника з сільськогосподарських питань замість свободівця Миколи Собуцького, широко відомого у фермерських та аграрних колах.

До слова, волинські фермери й раніше долучалися до благодійності й допомагали військовослужбовцям. Так, у квітні цього року волинські аграрії завезли прикордонникам «бандерівську бульбу», а підприємець із Рожищ Руслан Хомич нещодавно опублікував відео, де розповів про роль господарників у підтримці військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коло ФАГ Показати IP 18 Серпня 2014 14:58
Микола Собуцький широковідомий в аграрних колах? Не смішіть-вона і так смішна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus