USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Волині на передову відвезли авто для бійців

15 Лютого 2017 11:06
Військові священики доставили належно обладнаний медичний автомобіль для потреб медичної роти 14-ї ОМБр, який напередодні освятив митрополит Луцький і Волинський Михаїл на території кафедрального собору Святої Трійці.

Про це інформують на сайті Волинської єпархії КП.

Зокрема, на схід їздив настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець Ковельського районного деканату протоієрей Матвій Олійник.

Окрім того, капелани відвідали бійців, яким вручили пакунки зі смакотою. Також передали солодкі гостинці дітям-сиротам. Для вихованців дитячих будинків Ковельська районна бібліотека зібрала книги.

За словами отця Матвія, дуже багато жителів Люблинця долучилося до цієї поїздки. Зокрема, це благодійник Іван Буряк, який придбав згаданий автомобіль, та Ігор Рубель, який купив зарядно-пусковий пристрій для бійців. Також допомогли працівники привокзального ринку в Ковелі та чимало інших небайдужих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 15 Лютого 2017 23:13
А то нічого що бюджет МОУ 60 000 000 000 гр на 2017 рік.А куда не глянеш кругом шопа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus