USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

З випробувальним терміном: у Луцьку встановили режим роботи бару «Стара Підкова»

20 Жовтня 2021 11:36
Члени виконкому підтримали проект рішення щодо встановлення режиму роботи бару «Стара Підкова» на вулиці Данила Галицького, 1а, що передбачає роботу закладу з 20.00 до 04.00 ранку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету міської ради 20 жовтня.

Так, на розгляд членів виконкому винесли проект рішення про режим роботи бару «Стара Підкова» на вул. Данила Галицького, 1-А.

Нагадаємо, на минулому засіданні це питання не підтримали, оскільки підприємець, який організовує діяльність цього закладу, був зареєстрований на території Боратинської територіальної громади, тобто податки він сплачує не в Луцьку громаду. За час роботи закладу в попередні роки виникало безліч запитань до забезпечення його нормальної та безпечної роботи.

Як повідомив представник підприємця сьогодні, нині фізичну особу перереєстрували у Луцьку, тож податки сплачуватимуться місту.

«Щодо безпеки, то наш заклад не є зразком, і це факт. Але ми зробили висновки, зокрема під час карантину ми повністю змінили підхід та концепцію закладу. Також заключили договір з поліцією охорони на щоденну охорону з моменту відкриття до моменту закриття», – зазаначив він.

Луцький міський голова Ігор Поліщук запропонував встановити випробувальний термін на три місяці. Члени виконкому підтримали проєкт рішення.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у 2017 році у ніч з 25 на 26 жовтня поблизу бару «Стара підкова» (у народі відомого, як «Техас») п’яний чоловік приставав до перехожих та порізав одного ножем. Дебошира, який порушував громадський порядок біля нічного клубу засудили на 2 роки умовно.

Окрім того, у 2018 році в обласному центрі Волині засудили наркоторговця, який продавав амфетамін поблизу бару «Стара підкова».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читач Показати IP 20 Жовтня 2021 11:41
Знову занесли)
Лучанка Показати IP 20 Жовтня 2021 12:05
Знов той гадюшик працюватиме
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2021 12:24
Носяться з тим гадюшником, як дурень з писаною торбою ! Компроментуєте ж самі себе ! Хто за ним стоїть !
ЗнайЮ Показати IP 20 Жовтня 2021 12:47
Багато людей нуждаються в цьому закладі, він потрібен місту як точка концентрату специфічного контенгенту.
Наблюдатель Показати IP 20 Жовтня 2021 13:08
Опять " ковбои " после пьянки будут шумно возвращаться по Леси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus