USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку біля бару «Стара підкова» продавали амфетамін

26 Червня 2018 16:44
В обласному центрі Волині засудили наркоторговця, який продавав амфетамін поблизу бару «Стара підкова».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 20 червня.

Як вдалося встановити під час слідства, обвинувачений з метою збуту придбав порошок, що містить у своєму складі психотропну речовину - амфетамін. У січні цього року неподалік Центрального ринку зловмисник за 200 гривень продав речовину чоловікові, який, своєю чергою, того ж дня добровільно віддав її працівникам поліції. Згідно з висновком судової експертизи, порошкоподібна речовина містить у своєму складі психотропну речовину - амфетамін, масою 0,0662 г.

Окрім того, 29 березня неподалік бару «Стара підкова» обвинувачений продав амфетамін вже іншому покупцеві, в якого вона того ж дня була вилучена працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області


Взявши до уваги всі обставини, суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання у виді 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Онаній Показати IP 26 Червня 2018 16:54
НУ як сказати це неновина!!!
Леся Показати IP 26 Червня 2018 21:23
Я не розумію заголовків статей.Біля старого ринку ,біля бару.То для чого фотографія того закладу.То вже вставте фото ринку,або якогось забору.Журналісти ВИ для чого вчилися ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus