USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З 5 жовтня волинські призовники підуть до війська

30 Вересня 2010 09:32
На Волині триває призовна кампанія, а з 1 жовтня по 30 листопада відбуватиметься призов юнаків на строкову службу.
Про це йшлося на розширеному засіданні обласної призовної комісії, інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.
Під час засідання обговорювали стан здоров'я призовників. Упродовж весняного призову військово-лікарські комісії районів та міст області оглянули майже 7 тисяч призовників. Загальний показник придатності юнаків до військової служби за станом здоров'я в області становить 76,4%.
Причинами такого стану є несвоєчасне та неповне обстеження й оздоровлення призовного контингенту при проведенні військово-лікарської експертизи. За весняний призов 2010 року зі складу команд як неправильно призваних за станом здоров'я з обласного збірного пункту було повернуто 19 осіб, при тому, що кількість призваних юнаків не перевищує 700.
Також після завершення весняного призову знаходилось у розшуку 325 чоловік. Основна причина - відсутність взаємодії між військовими комісаріатами і відділами внутрішніх справ, які зобов'язані проводити в установленому Законом порядку розшук, затримання і доставку до призовних дільниць громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Суворов Показати IP 30 Вересня 2010 09:41
Служить синки. Бережіть себе.
Кутузов Показати IP 30 Вересня 2010 10:47
Шкода, що українська армія стала "рабоче-крестьянской": можна відкупитись за 500 "зелених". А, власне, кому служити? Януковичу, Ахметову, Азарову, чи цим злодіям у ВР? "Служить бы рад, прислуживаться тошно" (Чацкий, "Горе от ума"). В пору моєї юності служили всі - навіть сини міністрів оборони і генсеків. Будьте обережні, діти, аби десь пяний офіцер вас не пристрілив! Кутузов (служив з 1974 по 1976роки, офіцер з військової кафедри).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus