USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Військкомати Волині активно готуються до нової хвилі мобілізації

11 Грудня 2014 14:57
«Режим тиші», що анонсувався українською владою, дав частково позитивні результати для фронту. Проте, не зважаючи на те, що активність бойовиків істотно знизилась, штаб АТО за останню добу зафіксував 22 обстріли українських позицій.

Нагадаємо, Міністр оборони України Степан Полторак декілька днів тому повідомив громадськість, що найближчим часом в Україні може відбутися 4-та хвиля мобілізації. Звісно, черговий етап мобілізації не можливий без затвердженого Верховною Радою відповідного указу Президента України. Однак військкомати вже зараз активно готуються до чергового етапу мобілізації, - повідомляє «Волинь:світ» з посиланням на власні джерела.

Кого ж призвуть до війська найближчим часом, розповіли виданню військові експерти.

Як стверджують військові, на цей раз мобілізація найбільше торкнеться будівельників. При цьому це буде не «совковий стройбат», а підрозділи, що споруджуватимуть інженерні комунікації, укріпрайони, а згодом і відновлюватимуть інфраструктуру Донбасу.

Серед військових спеціалістів, на передовій гостро не вистачає кулеметників, гранатометників, керівників кулеметних підрозділів та БМП.

Потрібні також командири та заступники взводу, механіки, водії.

А ще, як кажуть військові, на фронті зараз гостра нехватка поварів.

Попри те, що міністерство оборони не має точної дати оголошення мобілізації, мобілізовуватимуть до війська, як стверджують у відомстві, на 45 діб.

На фото: українські військові у селищі Піски, що поряд з аеропортом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Коль Показати IP 11 Грудня 2014 15:09
Яка інфраструктура? Хай ахметов з синами і опо блок )(уярить!
Анонім до Коль Показати IP 11 Грудня 2014 16:05
"К сожалению, с абсолютно полной уверенностью, вынужден констатировать тот факт, что дела в Киеве плохи. Нужно готовится к худшему уже и здесь. Ничего хорошего нас в ближайшем будущем при нынешней власти не ожидает" - пишет в своем Фейсбуке ветеран АТО Евгений Шевченко "Пятый день я живу кулуарной жизнью наших политиков. Теперь, только теперь я понимаю, как нелегко сейчас и будет в будущем нашему комбату, Мустафе Найему, Егору Соболеву, Борису Филатову, Бориславу Берёзе и другим достойным людям, впервые зашедшим в это болото. Я слышу все эти разговоры, торги, заискивания, цель которых одна - получить всю полноту власти в стране. Зачем..? Судя по тому, что вижу, то только для одного - удержать в работе все свои схемы. Те схемы, которые работали при Януковиче, те схемы, которые весной обрели новые реквизиты в офшорах, те схемы, которые по сей день выводят из Украины сотни миллионов долларов... Война..? Кажется, здесь мало кто об этом заботится по настоящему. Лишь те, кого я назвал выше и ещё несколько человек. Я вижу всех этих тварей: Вилкулы, Бойко, Довгие... Я вижу их так близко, что мой хук справа легко достигнет цели... Смерть или пожизненное заключение - это единственное, чего они достойны сегодня. Но они идут. Идут гордо и уверенно, с высоко поднятой головой, смотрят на нас без страха... У них здесь уже всё куплено и договорено - у них уже всё нормально... Президент. Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей... Окружил себя кем угодно, кроме настоящих патриотов, готовых жизнь свою отдать за Родину - отдать без оглядки...но он их боится, как огня... Кажется, скоро он будет бояться свою тень. Про Яценюка & Co и говорить нечего - просто подонки. В высшей степени. И вся эта сумасбродная компания, словно мантру, повторяет в кулуарах одну фразу: "Они ж нам все схемы поломают!" - сюда их нельзя, этот портфель только нам, тот комитет только нашим... Мы им дадим вот это, то, ну и там заместителя...ну, знаете, как кость голодной собаке...
месник до Коль Показати IP 11 Грудня 2014 17:04
Я кажу що Ахметов хороший, але він хоч допомогу людям відправляэ, а фонд Порошенка багато зробив? На що він спромігся показати фонтан світломузикальний у Вінниці пораненим!
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 15:17
Кто не спрятался - тот в военкомат!
Я Показати IP 11 Грудня 2014 15:42
Які на х.р будівельники з механіками і повари з водіями для антитерористичної операції на боротьбу з терористами?!!! Люди, ви йо..нуті на всю голову починаючи від самого головного і верховного і далі по всіх владних рівнях, чи що?! Треба щоб всі, абсолютно всі з цивільних і зелених строковиків, яким прийдуть повістки НЕ ЙШЛИ, всіх не пересаджають, місць не вистачить, інакше цей кривавий маразм не закінчиться ніколи.
Анонім до Я Показати IP 11 Грудня 2014 15:46
Захистимо українців - нашого президента та його сина!
месник до Я Показати IP 11 Грудня 2014 16:41
А нам скоро і діватися не буде коли! Сьогодні долар вже по 20, роботи у людей нема! Згадайте кадри з українським полоненим солдатом! Хлопець поїхав воювати щоб, прогодувати свою стареньку бабусю! Це добре що за Україну а міг іти і за сепаратів, то хто винен в цьому? Тільки влада! Я тільки за щоб не на донбас іти, а до цих ушльопків в Київ. Нехай пояснять що буде далі! Де обіцяний мир Порошенка? Де стабілізація курсу? Вони мільярди відмивають на війні, а насправді як би, не прості люди такі як ми з Вами, то війна вже була програна! Я взагалі думаю, що потрібно байкотувати владу, не сплачувати податкі, не йти до війскоматів. Тоді може наші алігофрени у Раді почнуть шевелитися
свідок Показати IP 11 Грудня 2014 15:53
Он там у Києві 400 чоловік від ФК "Волинь" будинок футболу палять - от в них єнергії багато і їх забирайте!!!
((( Показати IP 11 Грудня 2014 16:06
Повій ще мобілізуте обов"язково, а то як же - відремонтовані, відбудовані, нагодовані, "а пагаваріть..." ?
ато до месник Показати IP 11 Грудня 2014 17:37
ПІДТРИМУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОБІЛІЗАЦІЮ НА ВЕРХОВНУ РАДУ
атошка до ато до месник Показати IP 11 Грудня 2014 18:19
Звідти Гузя терміново у АТО!!!
зонд Показати IP 11 Грудня 2014 18:36
хаха, читал где то, что там пацанам ни разу оружия не державшим, в Киеве повестки приходят.А о том что, набрали эти с*ки кредитов, что еще несколько поколений отдавать будем
месник Показати IP 11 Грудня 2014 18:47
Бл.ть а казали Яник кровавий! Яник Небесну сотню загубив, а Порох з урядом, Небесні тисячі!!!! А скільки далі загине?
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 19:00
коментар було видалено
анонімус Показати IP 11 Грудня 2014 20:19
першими загрібати тих хто голосував за порошенка!
ВОЛИНЬ ДО АНОНІМУСА Показати IP 11 Грудня 2014 20:27
І ЗАКОНИ 16 СІЧНЯ ІВАХІВА,МАРТИНЯКА,ЄРЕМЕЄВА В АТО
localhost Показати IP 12 Грудня 2014 00:59
Ухилявся, ухиляюсь і буду ухилятись до чого всіх і закликаю. Будуть намагатись мене взяти силою - дам в голову. Країну, в якій обдирають людей, в якій не працює закон, в якій є лише місце піару всіляким кулявлобам, міністрам фейсбуку і клоунам в формі у ВР я захищати не буду
Ямполь Показати IP 12 Грудня 2014 16:45
Будівельників кажете? Мобілізовуйтетих будівельників, які шастали на будівництва в парашу і не платили податків ні копійки, особливо старшого віку, бо вони ще здорові як бугаї, а не забирайте на смерть та каліцтва молодих пацанів. Он один такий кнур живе на вулиці Янки Купали, всю дорогу будував в раші, а коли цього року стало небезпечно туди їхати -перелопатив пів загальної вулиці під себе, обкопався як кріт і набудував х.рову гору собі, ще й свого брата інваліда на тому будівництві нещадно експлуатує - мобілізовуйте, а то комусь війна, а комусь мати рідна за чужими спинами все життя.
Гидко Показати IP 6 Січня 2015 20:41
Гидко читати цих сцикливих анонімів. Тьфу і для чого я сюди заходив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus