USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З орендаря кінотеатру «Промінь» таки стягнуть гроші

30 Вересня 2009 14:08
Луцький міський голова Богдан Шиба озвучив думку про те, що з орендаря кінотеатру «Промінь» стягнуть повну суму коштів за користування приміщеннями цього об’єкту. Орендарем «Променя» є ТзОВ «Лучеськ-ТВ». Про 30 вересня йшлося під час 47-ї сесії Луцької міської ради, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький керманич додав, що Вищий Господарський Суд України прийняв рішення, котрим скасовуються попередні рішення Господарського суду Волинської області та Апеляційного суду. Останні вирішувалися на користь орендаря.
Додамо, що у серпні 2009 року зявилася інформація про те, що приватна структура «Лучеськ-ТВ», орендуючи приміщення кінотеатру «Промінь» загальною площею 2 527,7 кв. м, заборгувала мільйон вісімсот тисяч гривень орендної плати.
Зауважимо, що на минулій сесії питанням оренди кінотеатру «Промінь» зацікавився обранець луцької громади Юрій Корольчук. Останній прагнув перевірити законність надання в оренду приміщень кінотеатру «Промінь»,  а також стягнути цю оренду плату, а в майбутньому й розірвати договір оренди.
Нагадаємо, що колись в обласному центрі Волині було аж шість кінотеатрів, у тому числі «Зміна» - для дітей і навіть «Хроніка».
Довідково:
Види діяльності кінотеатру «Промінь» - демонстрація кінофільмів, проведення культурно-мистецьких заходів. Кількість місць в кіноконцертному залі – 1000.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сашко,київський лучанин Показати IP 30 Вересня 2009 14:58
Прикро за моє рідне місто, що в ньому немає жодного нормального сучасного кінотеатру, а у "Промені"-фізично й морально застарілому демонструються фільми з жахливою якістю і публіка поводить себе як бидло.Сам був у кінотеатрі ще в дитинстві, але про такий стан розповідали люди, які заслуговують на довіру.Але мені здається, що в цьому винні й самі лучани. Навіщо ходити в такий заклад? Треба вимагати від міської влади і конкретно від мера, щоб у Луцьку був справді нормальний кінотеатр, за який буде не соромно. Луцьк-останній обласний центр України без нормального кінотеатру.Тут і згадується старезна приказка "А в тому Луцьку-все не по людську..." Дуже прикро!
Григорій Показати IP 30 Вересня 2009 18:07
Погоджуюсь, в Луцьку не має жодного кінотеатру. А промінь, це повний "отстой", це конюшня. Лучани змушені їздити до Рівного, щоб сходити в кінотеатр. А Шибі пофігу.
Андрій Показати IP 1 Жовтня 2009 20:59
Підтримую попередніх дописувачів!Чому ми, лучани повинні їздити у Рівне, Львів щоб побувати в кінотеатрі, а не в цій конюшні? Навіть у таких містечках як Кам'янець-Подільський, Трускавець - нормальні сучасні кінотеатри! Ганьба міській владі- чинній та попередній і персонально Шибі та Кривицькому! Це неповага до нас, лучан!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus