USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З професійним святом привітали медиків у Ковелі. ФОТО

15 Червня 2013 17:15
Урочистості з нагоди Дня медичного працівника відбулися у Ковелі, медикам вручили грамоти на подарунки.

Про це повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

Наразі у сфері охорони здоров’я у Ковельському районі працює понад 1700 медиків.

З професійним святом їх привітали заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля, заступник голови районної ради Галина Коляда, представники міської ради, головний лікар Ковельського Центру первинної медико-санітарної допомоги Василь Курило, працівники і ветерани медичної галузі.

У вітальному слові заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля відзначив важливість та значимість праці медиків, фахівців, які опікуються здоров’ям мешканців Ковельського району і рятують їхні життя.

Від районної влади кращим працівникам медицини вручили Почесні грамоти та подарунки.
Василь Курило - головний лікар Ковельського Центру первинної медико-санітарної допомоги привітав своїх колег із професійним святом і відзначив кращих працівників грамотами управління охорони здоров’я облдержадміністрації.
За досягненні успіхи у роботі, внесений вклад в охорону здоров’я населення міста та району визнані кращі в номінаціях серед лікувальних установ – колектив центральної районної лікарні, відділень ЦРЛ – колектив інфекційного відділення, допоміжних відділень – колектив переливання крові, амбулаторій загальної практики сімейної медицини – колектив Любитівської амбулаторії, ФАПів – ФАП села Великий Порськ – Олег Омелянюк.
Виступаючі подякували медикам за самовіддану працю, високий професіоналізм, турботу і милосердя, побажали їм міцного здоров’я, родинного затишку, щастя та благополуччя.
Приємним дарунком у день професійного свята для послідовників Гіппократа став святковий концерт.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus