USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

За 10 млн: оголосили тендер на залишкові роботи з ліквідації шахти на Волині

3 Листопада 2023 20:29
Державне підприємство «Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація» оголосило тендер на залишкові роботи з фізичної ліквідації та забезпечення охорони довкілля згідно з проєктом ліквідації ДП «Шахта № 1 «Нововолинська».

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції приймають до 10 листопада. Аукціон розпочнеться 13 листопада.

Очікувана вартість робіт – 10,176 мільйона гривень.

Як йдеться в тендерній документації, за ці кошти мають демонтувати устаткування об’єктів енергетичного господарства, технологічне устаткування, ліквідувати стволи та свердловини, розібрати будівлі та споруди, рекультивувати породні відвали шахти, рекультивувати проммайданчик шахти, озеленити територію тощо.

Залишкові роботи з фізичної ліквідації ДП «Шахта № 1 «Нововолинська» мають завершити до 30 червня 2024 року.

Нагадаємо, шахта № 1 «Нововолинська» припинила видобуток вугілля у 2017 році. Через два роки розпочали роботи з затоплення копальні.

Як ми писали, проєкт ліквідації шахти № 9 «Нововолинська» (розташована в селі Литовеж Володимирського району) мають розробити до кінця цього року. На виготовлення документації спрямують понад п’ять мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus