USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

За 25 млн: спальний корпус волинського ліцею відремонтують

28 Липня 2023 07:37
Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні планує здійснити поточний ремонт спального корпусу №2 навчально-оздоровчого комплексу, що на вулиці Володимирській, 137 у Ковелі.

Тендер на ремонт (заходи з усунення аварій) навчальний заклад оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 29 липня. Аукціон запланований на 31 липня.

Очікувана вартість робіт сягає 25,458 мільйона гривень.

Поточний ремонт спального корпусу №2 навчально-оздоровчого комплексу ліцею включатиме улаштування перегородок, заміну дверей, улаштування цементної стяжки та нового покриття підлоги, внутрішнє опорядження, утеплення фасадів мінеральними плитами, улаштування відмостки, прокладання трубопроводів, монтаж електроводонагрівачів, встановлення унітазів, умивальників, радіаторів та вентиляторів, прокладання електрокабеля, електромонтажні роботи, влаштування пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу тощо.

Всі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Нагадаємо, раніше заклад освіти оголошував тендер на ремонт спального корпусу №3 навчально-оздоровчого комплексу. Вартість робіт оцінили в понад 17 мільйонів гривень. Торги виграло ТзОВ ВОЛИНЬЕКОБУД, яке запропонувало ціну в розмірі 12,998 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus