USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

За 30 хвилин обікрав «Акцент» та пограбував чоловіка: лучанина посадили на п'ять років

16 Липня 2023 23:37
Лучанин загримів за ґрати на п'ять років за крадіжку та грабіж в обласному центрі Волині. Злочини він встиг здійснити за 30 хвилин.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

30 квітня близько 16:19 раніше судимий Олександр К. вкрав пляшку алкогольного напою Ligueur William Peel Honey з магазину «Акцент» на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2. Сума збитків – 283 гривні.

Але цього злочинцю було мало, тож через пів години біля кіоску на вулиці Ковельській, 4 він пограбував чоловіка, вирвавши з рук 310 гривень та дві пачки сигарет.

Олександр К. визнав свою вину за двома епізодами, відзначивши, що відшкодував збитки потерпілим. Останні не мали претензій до зловимсника та не наполягали на суворому покаранні.

Однак врахувавши обставини справи, зокрема судимість Олександра К., суд призначив йому покарання у вигляді п’яти років та трьох місяців позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus